Diari Més

+Mares i pares

Les pel·lícules per anar a veure en família aquest Nadal

D'entre les estrenes més esperades per acomiadar l'any, hem seleccionat cinc per portar als més petits a gaudir d'una tarda cinematogràfica

Instant de la nova pel·licula de Frozen

Les pel·lícules per anar a veure en família aquest NadalCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Nadal sempre és una època on podem gaudir d'estrenes interessants pel que fa a propostes cinematogràfiques. També és una època on probablement tindrem uns dies de festa en els quals gaudir de temps en família. D'entre les estrenes més esperades per acomiadar l'any, hem seleccionat cinc per portar als més petits a gaudir d'una tarda cinematogràfica.

Frozen2

Sense cap dubte una de les estrenes més esperades. Molts són els nens i no tants nens que conten els dies per l'estrena que tindrà lloc aquest divendres 22 de novembre. AFrozen2 una nova amenaça atempta contraArendelle, i Elsa i Anna hauran d'afrontar aquesta amenaça. La trama ens revela més detalls del passat de les protagonistes acompanyades dels personatges que ens van robar el cor enFrozen: el regne de gel, la pel·lícula d'animació més taquillera de la història. El film ve acompanyat de la polèmica generada per alguns sectors més conservadors sobre si estem davant la primeraheroïnalesbiana.

Pel que fa a la banda sonora, en aquesta segona pel·lícula, a més de la versió de Gisela, el cantant David Bisbal interpretarà una altra versió en castellà de 'IntotheUnknown' i que serà utilitzada com la cançó de tancament per a la versió de la pel·lícula llançada a Espanya.

BobbyEl Erizo

L'orgullós i arrogantBobbyés l'eriçó més fort i més rebel de tota la tribu d'eriçons. Durant el seu enfrontament ambTieTui, cau ferit accidentalment, perd la memòria i comença un misteriós viatge. Pel·lícula d'animació per al públic infantil que dirigeixJianmingHuang, productor de la sèrie animadaSuperbook.

StarWars:El ascensodeSkywalker

I pels nens una mica més grans, un nou film que tanca la sagaSkywalker. La Resistència supervivent s'enfronta a la Primera Ordre, i Rei,Finn,Poei la resta dels herois encararan nous reptes i una batalla final amb la saviesa de les generacions anteriors. La data d'estrena serà el 20 de desembre de 2019.

LastChristmas

Una jove que viu a Londres treballa comelfen una botiga de Nadal i comença una amistat amb un client oposat a ella però amb tan bon cor que li fa plantejar-se si, en un Londres preparat per a rebre el nadal, l'amor ha trucat a la seva porta. Aquesta és una comèdia romàntica nadalenca per excel·lència però apta per veure en família. Emma Thompson ha escrit el guió i destaca una banda sonora amb temes de George Michael. La data d'estrena serà el 29 de novembre.

Cats

Eltràilerja té alguna cosa que captiva. L'adaptaciódels personatges a la seva versió felina és un dels atractius d'aquest especial que no ens deixarà indiferents. L'estrena en cinemes està previst per al 25 de desembre d'aquest any, el dia de Nadal.

Aquesta és l'adaptació cinematogràfica d'un dels referents musicals que a més afegeix l'atractiu de la cantant Taylor Swift com a un dels personatges principals.

tracking