Diari Més

+Mares i pares

Cinc manualitats de tardor per fer amb els més petits

Propostes per donar la benvinguda a la nova estació i obrir un espai a la creativitat

Manualitats de tardor per fer amb els més petits.

Cinc manualitats de tardor per fer amb els més petitsPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Malgrat queencara les temperatures són càlides i agradables i conviden a realitzar activitats a l'exterior amb els infants, aviat l'arribada de la tardor serà més evident. És ara un bon moment per agafar idees igaudirde la creativitat dels més petits compartint activitats amb ells.

Mòbil amb fulles encerades

Sortir al bosc o, si no es pot, al parc i agafar fulles boniques. Netejar-les i encerar-les i crear un mòbil. Necessitareu un pinzell tipus brotxa i cola per amanualitats(apta per fer servir amb nens) que al mateix temps fa de vernís.

Arbre de tardor

Aquesta és unamanualitatfàcil i entretinguda pels més petits. Podem aprofitar per parlar dels canvis que tenen lloc a la tardor. Poden pintar amb els dits o bé amb un bastonet de netejar lesoïdes. També poden pintar amb petites esponges amb diferents mides (aquesta idea els encantarà). Cal únicament oferir una plantilla del tronc i disposar de colors com el groc, taronja, vermell i marró.

Gall d'indi

I si volem continuar pintant, podem fer aquest divertit gall d'indi amb un plat de paper. És important col·locar el cap després que els infants hagingauditpintant el que representa el cos. Una versió diferent és fer la cua i el cos amb fullesrecol·lectades.

Arbre de paper

I si preferim no fer servir les pintures (i evitar riscos) podem optar per fer l'arbre amb boles de paper de seda. Treballaran la psicomotricitat fina. Cal també colors variats. Una altra versió per fer un arbre és amb els colors que queden després de passar les ceres o els 'plastidecors' per la maquineta. Cal triar també colors grocs i taronges.

Segells de fulles

Recol·lectar les fulles i pintar-les. És fàcil i són molt divertits de crear. Utilitzant només pintures acríliques, aquesta és unamanualitatfàcil de fer a qualsevol persona, des de petits fins a adults. Hi ha diversitat de colors de tardor i formes de fulla magnífiques per crear en una presentació gràfica i divertida.

tracking