Diari Més

+Mares i pares

Sis films que has de veure amb els teus fills aquest 2019

Disney fa una forta aposta per la recuperació d'alguns clàssics de dibuixos animats

Imatge del Rey León en un tráiler previ.

Sis films que has de veure amb els teus fills aquest 2019Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Anar al cinema amb nens pot ser una experiència molt agradable tant per ells com pels adults que poden tornar a sentir part de la innocència infantil veient un film pensat per tots els públics. És cert que també pot arribar a ser una experiència estressant si els petits no tenen encara capacitat per mantenir-se asseguts i seguir el fil de la pel·lícula. L'edat recomanada per començar a anar al cinema depèn de cada nen. Alguns estan preparats als 3 o 4 anys mentre que altres necessitaran esperar fins als cinc o fins i tot als sis per gaudir-ne plenament. És positiu explicar prèviament que a la sala ha de mantenir-se assegut durant el temps que duri el film i que estarà fosca. També sentirà un volum de so més elevat del que és habitual.

Enguany, Disney fa una forta aposta per la recuperació d'alguns clàssics de dibuixos animats. Alguns dels imprescindibles per aquest any seran:

'El rey león' ('The Lion King')

És una live action que versionarà el clàssic de Disney. La nova versió en imatge real de El rei lleó ens porta a la sabana africana on un futur rei ha nascut.Simba apren del seu pare, el reiMufasa, i està entusiasmat amb la seva destinació real. Trobarà en el seu camí moltes dificultats. El rei lleó' s'estrena en cinemes al juliol de 2019 i tot apunta que rebentarà les taquilles.

Aladdin

Un altra versió d'un clàssic amb imatge real. Un dels atractius serà veure a Will Smith interpretant al geni.GuyRitchiedirigeix aquesta pel·lícula d'acció real sobre 'Aladdín'basant-se en el relat del llibre de JohnAugust, 'Les mil i una nits'. L'estrena s'espera per finals de maig de 2019.

Toy Story 4

Pixar recupera un dels personatges més entranyables de la seva història: ToyStory. Tot apunta que aquesta pot ser la darrera pel·lícula de les conegudes joguines que s'acomiadin definitivament.

Dumbo

Una altra versió amb imatges reals dels clàssics de Disney. Dumbo és dels films més antics de la companyia. Data del1941, dirigida perBen Sharpsteen.Està basada en el llibre dels escriptors austríacs Helen Aberson i Harold Perl, i ha estat doblada al català. El personatge principal és Jumbo Jr, un elefantantropomòrficque és cruelment anomenat com Dumbo. En la nova versió, Disney ha tornat a confiar en Tim Bruton que ja va versionar Alicia al país de les meravelles.

Penguins

Un adorable pingüí Steve, un atípic protagonista per un documental emocionant que farà plorar a més d'un.

Disneynaturecentrat en la vida silvestre dels pingüins a l'Antàrtida. Serà llançat el 19 d'abril de 2019.

Frozen 2

Frozen va ser un gran èxit l'any 2013. Va recaptar més de 1.200 milions de dòlars a nivell mundial, convertint-se en la cinquena pel·lícula més vista de la història pel que fa a animació. Ara s'espera que la seva segona part, anunciada per Disney, repeteixi l'èxit aquest 2019.Els compositorsBobbyLópez iKristenAnderson-López s'han fet càrrec una vegada més de les cançons després de la seva victòria en els premis Oscar amb LetItGo. S'espera que arribi a finals d'any, en concret a Espanya, el 22 de novembre de 2019.

tracking