Diari Més

+Mares i pares

Plans imprescindibles per fer amb nens aquest Nadal

Proposem activitats senzilles però divertides que podem fer durant els dies previs al Nadal per gaudir del temps familiar

Cuinar amb els nens petits pot ser una bona idea.

Plans imprescindibles per fer amb nens aquest NadalPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Parcs de Nadal, mercadets i fires d'artesania o visitar tions, el pare-Noelsi reis són les activitats preferides quan entrem en les dates nadalenques però també hi ha altres de molt senzilles que podem fer durant els dies que s'apropen per gaudir del tempsfamiliar

Manualitats DIY

Quedar-se a casa no significa limitar-se a mirar la televisió sinó que aquestes dates podem aprofitar per fer elements decoratiusDIY. Internet compta amb infinitat d'idees per fer amb elements molt senzills com pals de gelat, cartolines i feltre. També hi ha moltesmanualitatsen les qualses fan servir rotllos de paper higiènic de reciclatge com un ninot de neu, un arbre de Nadal o una corona nadalenca.

Fer postals i enviar-les

En aquesta època pràcticament ningú envia ja felicitacions de Nadal per correu postal però aquesta opció encara guarda el seu encant,tantper la persona quel'escriuespecialment si és un infant i per la persona que la rep per exemple els avis. Serà una increïble sorpresa, molt econòmica, per les persones que la rebran recuperant lail·lusiómés tradicional.

Donació de joguines i roba

El Nadal no és només consumisme tot i que adults i en conseqüència els més petits, siguin sovint arrossegats per aquest esperit comercial. Per aquest motiu, joguines i robes que estan en bon estat poden ser donades a entitats que les facin servir en causes necessitades. Solidarykids.org realitza aquesta campanya per portar joguines a nens que ho necessiten. També l'ONG de la Índia www.toybank.in recull joguines que porta als nens més desfavorits d'aquest país. La Creu Roja també recull joguines per portar a milers d'infants de tota Catalunya.

Cuinar junts

No calesperar al fet quesiguin nens grans per començar a cuinar. Aquesta activitat és perfecta per gaudir del temps junts per aquestes dates i a la vegada fer una activitat de vida pràctica vinculada ala épocafestiva. Fer galetes o un pastís amb un motlle nadalenc. Els més petits poden ajudar a tirar els ingredients i a manipular la massa.

Sessió de fotos casolana

Molta gent aprofita aquestes dates per crear la seva postal de Nadal portant els nens a un fotògraf. Si no ens va bé ara tenir aquesta despesa, una opció molt divertida és crear un foto call amb la nostrapròpiadecoració i fer unasessiódefotografiesmés naturals i espontànies que captin l'ambient de la llar per aquestes dates.

Anar a patinar sobre gel

Aquesta és una activitat perfecta per aquestes dates. L'ambient d'hivern i nadalenc es pot gaudir a la Pista deTarracoGelubicada a la zona d'oci de les Gavarres. Lesinstal·lacionsde la pista disposen de 500m2de pista de patinatge i 1.000m2d'envelat. També a Reus, ubicada a la plaça de la Llibertat, es pot gaudir d'una tarda divertida.

Oferir una tarda d'ajuda a algú que ho necessiti

Hi ha alguna cosa valuosa que no requereix cap despesa: ajudar, dedicant el teu temps. Per què no fer-ho amb els nens.

Hi ha moltes opcions. Des de campanyes de recollida d'aliments a activitats per als majors que estan sols com residències o fins i tot a refugis d'animals. Hi ha moltes ONGs que en aquestes dates proposen activitats per solidaritzar-se.

Aquests són només alguns dels plans més originals per gaudir de les dates que s'apropen amb els més petits.

tracking