Diari Més

+Mares i Pares

Què demanar-li a un càmping si anem de vacances amb nens?

Pot ser el lloc perfecte per inculcar als més petits l'amor i el respecte pel mitjà natural

Família gaudint de vacances en un càmping.

Els càmpings: una bona opció si busques vacances divertides amb nensFreepick

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quan busquem opcions vacacionals pensades per anar amb la nostra família probablement tenim en compte alguns conceptes com la comoditat. Carregar amb tots els estris que ens calen per atendre el nostre nadó o els nens més petits pot fer molta mandra. També busquem llocs on trobem activitats i diversió perquè els infants tinguin experiències inoblidables i els adults també. I probablement, també valorem la seguretat, tranquil·litat i el relaxpels pares.

Una de les opcions que pot recollir tots aquests requisits són els càmpings. Entre els beneficis, està la proximitat amb la natura afavorint l'activitat a l'aire lliure, el descans i la desconnexió de la ciutat. A diferència de la majoria d'allotjaments, els càmpings, en general, es troben prop de zones amb un alt valor paisatgístic o precioses platges, a un sol pas de la natura. El lloc perfecte per inculcar als més petits l'amor i el respecte pel mitjà natural.

Tot i que podem trobar espectaculars càmpings a arreu del món, Catalunya disposa de càmpings d'un gran nivell de qualitat. I, afortunadament, Tarragona, destaca per ser una província amb una àmplia varietat de Càmpings que aprofiten la natura, el clima i la cultura de les nostres contrades. Sens dubte, destaca les magnífiques platges de sorra fina i daurada, ideals per a les famílies. El Conjunt Arqueològic de Tàrraco, el Parc Natural o la zona del Delta de l'Ebre, les Muntanyes de Prades, el propi Deltade l'Ebre, que compta amb allotjaments situats en un espai únic com és la Reserva de la Biosfera. La pàgina Càmpings Tarragona aplega més de 50 càmpings, vuit d'ells amb el distintiuBestCampingeuropeu.

A l'hora de triar un càmping, hi ha diversos aspectes a tenir en compte:

- Activitats específiques per nens. Cada cop més, els càmpings presenten una oferta especialitzada i variada pels més petits a través de mini clubs o clubs infantils. Preguntar al càmping sicompten amb aquest servei ésun punt positiu a tenir molt en compte.

-Kitsper nadons. Hi ha càmpings que posen a disposició dels clients bressols, banyeres, canviadors o altres aspectes importants per garantir la comoditat de la família amb nens. Poder disposar d'aquests elements també és un aspecte a considerar.

-Instal·lacionspreparades com piscines infantils o fins i tot, espais on poder jugar, en cas de mal temps com ludoteques.

- Si optes per una opció sense bany propi, escullparcel·lesprop dels banys. Si tens nens petits i has de visitar el bany freqüentment, seria una bona idea escollirparcel·lesprop de la zona de banys perquè el trajecte sigui el més curt possible.

- Demana una ubicació en zonestranquil·lesi poc concorregudes. Per evitar soroll, és important triarparcel·lesobungalousallunyades de zones concorregudes que respectin la tranquil·litat dels menors.

- Si l'objectiu és acampar amb els més petits, unaspecteimportantés planificar bé tot el quepuguemnecessitar. Laimprovisacióno és bona companya a les acampades tan pel que fa als materials que necessitem com avançar-se a les dificultats oproblemesque puguin sorgir.

Glamping: comoditat i glamour

Una bona opció, cada cop més a l'alça, és elGlamping. Aquest concepte reuneix els termes càmping i glamour o comoditat. Per exemple,cabanetesals arbres o tendes de campanyaespecialmentamples iacondicionades. Aquesta opció cada cop més present als càmpings de tota Europa, pot ser una bona opció per gaudir amb els nens d'allotjaments amb estructures úniques i molt còmodes a la vegada que gaudir d'un entorn molt natural.

tracking