Diari Més

+Decoració

Treure tot el profit de balcons i terrasses durant la quarantena del COVID-19

Davant aquesta situació de confinament els balcons i terrasses han recuperat encara més protagonisme

Els balcons han esdevingut el principal contacte exterior.

Treure tot el profit de balcons i terrasses durant la quarantena del COVID-19Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquests dies hem de romandre a casa a causa del confinament per l’expansió del coronavirus. Davant aquesta situació els balcons i terrasses han recuperat encara més protagonisme. És l'espai on rebreuna mica d’aire després d’una jornada de teletreball o fins i tot un àrea on poder realitzar manualitats amb els infants. També el balcó ha esdevingut un espai d’interacció amb els veïns on a més de sortir a aplaudir podem arriba a establir converses o gestos de complicitat. Així que res millor que posar-los a punt i gaudir d’ells de cara als dies de bon temps que han d’arribar.

Malgrat que ara no tinguem gaires oportunitats de realitzar canvis sí que podem tenir en consideració una sèrie d’aspectes que ens ajudaran a optimitzar aquest petit espai exterior. En primer lloc, realitzem una bona neteja de les superfícies d’aquest espai i podem aprofitar per treure tot allò que sigui prescindible, aconseguint guanyar més espai. Podem aprofitar i realitzar una bona desinfecció amb productes de neteja.

O si preferim, fent servir alcohol de farmàcia, si fem servir alcohol cal fer-ho enuna concentració del 70%. Per això, convé barrejar 7 parts d’alcohol i 3 d’aigua.

Un altre aspecte fonamental és la il·luminació. Al marge de la il·luminació més funcional, també pots instal·lar garlandes de leds per a crear una atmosfera càlida i diferent o alguna llum que il·lumini el vespre quan comencem a tenir una millor temperatura.

Tèxtils per al balcó: potser no en podem comprar nous tèxtils però podem recuperar coixins, mantes o estovalles que tinguem en altres espais o en un calaix per podervestir els espais exteriors. Les catifes també ens ajudaran a crear un racó més càlid on relaxar-nos, llegir un llibre o, fins i tot, on els infants puguin passar una estona respirant aire fresc.

Pintar torretes o fer petits detalls com les manualitats per decorar l’espai pot ser una magnífica oportunitat de realitzar una nova activitat aquests dies i personalitzar l’espai que malgrat sigui reduït esdevé un veritable tresor.

tracking