Diari Més

Decoració

El paper pintat, una opció econòmica i original per redecorar la llar

Aquest recurs ofereix un ampli ventall de possibilitats per transformar un espai amb poc esforç

El living coral arriba també al paper de paret.

El paper pintat, una opció econòmica i original per redecorar la llarMurals Wallpaper

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El paper pintat és un element decoratiu clàssic que lluny d’estar passat de moda, ha tornat des de fa uns anys amb força com a tendència a l’alça. L’ampli ventall de possibilitats i l’ambient que es pot crear només amb aquest element fa que s’estigui incorporant cada cop més a l’hora de decorar espais de la nostra llar.

La manera d’utilitzar el paper a les parets és diferent respecte als anys 70 o 80. Ara no es tracta d’omplir totes les parets de la casa sinó d’utilitzar-ho com a recurs decoratiu. En aquest sentit, podem empaperar únicament una paret i la resta pintar-les de colors clars per tal de no saturar l’espai. Aconseguim posar l’accent en una zona concreta enlloc de recarregar l’ambient.

És una opció econòmica per fer un canvi d’aires al dormitori, al saló o fins i tot a l’habitació dels més petits. El paper pintat és un recurs idoni per a dissimular els defectes que poden tenir algunes àrees de la nostra llar. Així, si hi ha una habitació amb poca llum, un paper clar pot ajudar a generar sensació més lluminosa. Els papers de tonalitats clares, els brillants o els daurats són adequats per a habitacions fosques. Les ratlles verticals en tonalitats neutres poden ajudar a evocar alçada als sostres. Des dels més discrets fins als més extremats.

Els dissenys són tan variats que és impossible no trobar aquell que ens enamori.

El Living Coral també en paper de paret

LivingCoral és el color de 2019, segonsPantone, i també està present en les col·leccions de paper pintat. MuralsWallpaper porta aquest color les nostres habitacions aportant optimisme i energia. Aquest color busca destacar la bellesa de la natura i la importància de protegir-la. El color Living Coral

transformarà el teu dormitori, bany o qualsevol estada que necessiti un toc de modernitat sense gaire esforç.

tracking