Diari Més

Decoració

Idees per decidir quina taula és més adequada pel centre del saló

Aquest element pot ser clau a l’hora d’omplir d’estil l’espai però és important valorar la funcionalitat que li volem donar

Idees per decidir quina taula és més adequada pel centre del saló

Idees per decidir quina taula és més adequada pel centre del salóCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La taula del centre del saló passa a vegades desapercebuda però pot ser el detall que ompli d’estil el saló o fins i tot que doni un toc de modernitat i elegància. En realitat, tant el sofà com la taula de centre són elements que criden a l’atenció res més entrar a l’habitació. Existeixen una gran varietat de dissenys, formes i tamanys de taules de centre. Tanmateix, entre els aspectes a tenir en compte està la mida. La taula ha de tenir una mida equilibrada respecte al sofà, no ha de ser ni molt gran, ni petita, sinó compensada.

Una mida adequades aproximadament de dos terços de longitud respecte al sofà. L’alçada adequada és de 45 cm. L’ideal és que tingui la mateixa alçada que els seients del sofà. La funcionalitat també és un aspecte a considerar i valorar. Si tenim poc espai a la llar, qualsevol calaix de més, és d’agrair així que podem optar per una taula que els inclogui. També una part elevable pot ajudar-nos que la taula sigui més funcional i pràctica.

Si tens un espai reduït i no hi ha nens petits que la necessitin fer servir per pintar o jugar, pots optar per una més lleugera que inclogui vidre i metall.

Si a més, inclou el color daurat, aportarà un toc modern. Si els nens la faran servir com a suport, caldrà buscar un material més resistent com per exemple la fusta, un material noble que aporta bellesa i calidesa a l’espai. Visualment ocupen més espai, per la qual cosa es recomana triar models lleugers. L’opció decorativa nòrdica també es tradueix en la taula del centre amb materials naturals i sense excessiva pintura ni artificialitat.

Estil decoratiu

Pel que fa als complements, s’ha de prestar especial cura per a decorar-la, ja que depenent de quins detalls decoratius triïs definirà la decoració del saló. El primer pas que has de pensar és quin tipus d’objectes i accessoris vols col·locar damunt d’aquest suport.

És recomanable triar com a màxim 3 o 4 elements per a no recarregar la decoració.

tracking