Diari Més

Propostes per crear un bany més elegant i modern

La creació de dutxes arran de terra és una de les opcions que cada cop s’utilitza més per realitzar un canvi en aquest espai

Propostes per crear un bany més elegant i modern

Propostes per crear un bany més elegant i modernPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’elegància al bany és un element cada cop més valorat juntament amb la sensació de pau i benestar d’aquest espai. Tot i que acostumem a fer servir prestatgeries per emmagatzemar molts dels nostres productes d’higiene i bellesa. Per crear un espai elegant, és recomanable no acumular molts d’aquests productes a la vista ni carregar les parets amb barres i altres elements.

Una de les opcions que fa ja un temps que s’està utilitzant per donar un extra d’elegància al bany és la creació de dutxes arran de terra. És un recurs cada cop més utilitzat i s’acompanya de mampares d’obres o de parets de vidre que permeten l’entrada de llum.

Un altre element que sumarà en el nostre objectiu d’aconseguir elegància són els miralls. A més d’augmentar visualment la grandària de l’estada, també poden ajudar a crear un estil més elegant. Els elements de la natura ben integrats en la decoració del bany també ajuden a augmentar aquest toc sofisticat i elegant que busquem. Les plantes, la fusta, les pedres... són perfectes en aquest sentit. Destaquem entre aquests materials la fusta. Sense cap dubte, la fusta s’utilitza com a cobertura del terra de la dutxa.

Un altre dels aspectes que ens ajudaran a crear una atmosfera elegant i relaxada són els colors que triem. Els colors per a banys 2019 seran predominantment grisos i neutres, que fan un gran retorn en l’escena de la moda d’interiors en aquesta temporada. Si utilitzes aquestes tonalitats en el bany, aconseguiràs un ambient que destil·larà luxe i relaxació.

La il·luminació del bany

Per últim, el més habitual és que els banys siguin un espai interior i que no compten amb cap font d’il·luminació natural. És important que sempre incorporem un punt de llum general zenital. A més d’aquest punt, també és important col·locar punts de llum en els miralls mitjançant aplicacions que ajudin a crear petits ambients.

tracking