Diari Més

+Animals

Kitbull, el curt animat de Pixar per parlar de l'abandonament d'animals amb els més petits

És un bon recurs per abordar el tema de la responsabilitat que implica tenir cura d'un animal

Imatge d'un moment del curt.

Kitbull, el curt animat de Pixar per parlar de l'abandonament d'animals amb els més petitsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Kitbull, que és l'associació de Kit (gatet) iBull (dePitbull)és l'últim curtmetratge de Disney-Pixar que busca conscienciar amb el tema de l'abandonament i la protecció dels animals. Dirigit perRosanaSullivani produït perKathrynHendrickson, Kitbull relata la commovedora història d'una amistat entre els dos protagonistes. Els dos pateixen les conseqüències de l'abandonament: un gat de carrer d'allò més independent i unPitbullmaltractat. La història comença amb un gat d'ulls grans vagant per un veïnat a la recerca d'un refugi.

El vídeo és simple i emocionant, potser bastant menys sorprenent que anteriors curts de la companyia, però molt efectiu. Aquesta és el tercer lliurament del programa de curtmetratges SparkShorts, el qual atorga als artistes de l'estudis alguns recursos limitats però amb enorme llibertat artistica per crear un curtmetratge en un lapse de 6 mesos.

Es tracta d'un vídeo de vuit minuts on els dos animals s'ajudaran mútuament. Pot ser una bona manera d'abordar el tema amb els més petits per explicar la responsabilitat que implica tenir cura d'un animal.

El respecte als animals a les escoles

La conscienciació i l'empatia cap als animals comença amb l'educació i l'exemple des de ben petits. Malgrat s'avança poc a poc, algunes administracions comencen a valorar la importància d'incloure aquest tema en els programes educatius dels nens. En aquest sentit, el Govern d'Aragó ha introduit una nova assignatura que ensenya als més petits a conviure amb els animals i a respectar les emocions d'altres èssers vius. Les escoles de primària, secundària i de batxillerat de l'Aragó incorporaran aquesta assignatura esdevenint pioners en aquesta iniciativa.

La ciutat de Sabadell també compta amb un programa a les escoles de caràcter pioner #Escolaanimal neix després de guanyar els pressupostos participatius de la ciutat de Sabadell,ConstruïmCiutat. Aquest projecte educatiu vol treballar per a millorar la convivència entre animals i humans.

tracking