Diari Més

+Animals

Pipper, un gos lluitant per crear una societat més 'Dog-Friendly'

Aquest projecte ofereix moltes idees per viatjar amb el teu gos i visitar llocs a Espanya on siguin benvinguts

Pipper a Gran Canarias.

Pipper, un gos lluitant per crear una societat més Dog Friendlywww.pipperotour.com

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

PipperésunRussell Terrier que gràcies al'originalidea del seu propietari està treballant de valent per conscienciar en l'àmbitdel turisme iles ciutatsper ser més 'dogfriendly' ocosa que és el mateix, que siguin més tolerants amb els gossos que viatgen amb les seves famílies.

Pipperporta gairebé tres anys visitant les cinquanta destinacions turístiques més emblemàtiques de la geografia espanyola per a descobrir sobre el terreny els museus, palaus, castells, transports, hotels, bars...onels visitants poden anar acompanyats de les seves mascotes.

En aquest temps,Pipperha visitat una infinitat de llocs: Sòria, Navarra, Palma de Mallorca,Cantabriao Santiago deCompostelasón només alguns dels llocs quePipperha trepitjat amb les seves quatre potes. A Catalunya, de moment només ha visitat Barcelona. El seu propietari, i impulsor d'aquest projecte, Pablo Muñoz ofereix a través de la seva web www.pipperontour.com diferents pistes perrecórrercada destinació amb gos. Podem trobar noms d'hotels on allotjar-se amb gos, restaurants o cafeteries que permeten entrar amb gos. També facilita nom de webs especialitzades per poder allotjar-se amb el teu gos per exemple a Tenerife oAstúries. Ara un vídeo resum, harecopilatel recorregut fet durant 2018:

El projecte de Pipper està molt present a través de les xarxes socials i té el seu canal deYoutube, Instagram, Facebook i Twitter (@pipperontour)-. A través d'aquests canals convida als usuaris a participar compartint pistes de llocs on els gossos siguin benvinguts (hotels, restaurants, cafeteries, comerços o atraccions turístiques, entre altres) i a enviar fotos si es troben a Pipper en el seu camí.

Turisme Dog-Friendly

Elturisme dog-friendlyencara nohadespegata Espanya comvoldrienles famílies amb gossos i gats. Europa és una bona destinació per viatjar amb gos i tambéEstats Units, en particular Nova York, on disposen d'hotels de luxe on poden accedir els gossos. Espanya no està encara molt ben posicionada en aquesta classificació. Les dades de 2017,situavena Alemanya, França, Itàlia o Àustria com països perfectes per realitzar turisme amb mascota donat que més del 40% dels hotels són pet-friendly, és a dir, accepten petits animals de companyia en les seves instal·lacions. Espanya va quedar en un modest lloc 12 del llistat perdarreredel Marroc o Grècia.

Amb l'objectiu de donar resposta a la creixent demanda demoltes famíliesa l'hora d'organitzar les seves vacances amb la seva mascota, la Confederació Espanyola d'Agències de Viatges (CEAV) i Purina van crear el segell PetFriendlyper a així fomentar la tinença responsable d'animals.

tracking