Diari Més

Societat

Busquen acollida per la darrera mastina rescatada que acaba de tenir cadells

S'ha organitzat una recollida d'aliments pels animals abandonats a Riudecols

La femella de Mastin amb els seus cadells.

Busquen acollida per la darrera mastina rescatada que acaba de tenir cadellsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquesta és la darrera notícia de la manada rescatada al complet fa uns dies a Riudecols. Una de les femelles rescatades estavaembarassadai aquesta setmana va tenir tres cadells. Un d'ells va néixer mort i no s'ha pogut fer res per ell,tal comexpliquen els seus actuals cuidadors. JordiAlmagro, al capdavant del cas explica que «ara mateix estan vivint al ras en el cercat que els hem creat, i de manera temporal tenim acollits als vuitdarrers gossos» i afegeix que «necessitem una casa d'acollida oadopcióconjunta seria ideal per a la seguretat dels petits, socialitzar i que coneguin a l'ésserhumà».Es donala situació que alguns d'aquests gossos tenen certa desconfiança a l'ésser humà després d'haver viscut durant anys abandonats.

La pàgina de FacebookAsociaciónMastinessinHogar, que pròximament preveu constituir-se com associació, vaexplicara aquest mitjà els animals vivien a una zona boscosa entre Riudecols i Botarell. Alguns veïns han alimentat els animals facilitant la seva supervivència.

Diferents particulars i entitats s'estanbolcantamb el cas donat que necessiten ajuda per tal de poder alimentar-los i disposar d'un entornadequati protegit per poder refugiar-se.

tracking