Diari Més

+Animals

Els gossos i gats més famosos d'Instagram

Animals que han esdevingut veritables celebrities amb milions de seguidors en els seus comptes

jiffpom el gos que sembla un peluix

Els gossos i gats més famosos d InstagramInstagram

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

No només de nadons i nens viuen les xarxes, les imatges de gossos i gats omplen els canals amb especial incidència a Instagram, on segurament, molts coneixeu algun orgullòs propietari que ha creat un compte especialment dedicat al seu company de quatre potes.

Hem fet una tria dels que han traspassat la frontera de l'anècdota i han esdevingut veritables celebrities amb milions de seguidors. Alguns d'aquests animals són exemples de superació degut a que tenen alguna malformació o malaltia, han estat abandonats i han aconseguit superar-ho.

Grumpy Cat

És un exemple d'un animal que ha esdevingut un èxit total de merchandaising. Té més de 2,4 milions de followers.És unagata coneguda per la seva expressió facial de mal humor.Grumpy Cat en català vol dir Gat Rondinaire.La seva propietària, Tabatha Bundesen, diu que l'aspecte de la seva cara permanentment malhumorada es deu alnanismefelí

Marnie the dog

Marnieés unashihtzude 15 anys que va ser adoptada d'un refugi als 11. Van trobar la gosseta vagant pels carrers deConnecticut i després de rescatar-la li van diagnosticar síndrome vestibular i li van haver d'extreure 14 dents en mal estat. Sempre té la llengua fora i el cap inclinat cap a un costat…El seuInstagramarrasa amb 2,1 mm de seguidors i molts productes de merchandaising.

Coby the Cat

Un gat amb uns preciosos ulls blaus que semblen pintats. Aquesta és la particularitat que ha impulsat aquesta gata fins a la fama mundial. Ara té més de 1,3 milions de seguidors i un munt d'annècdotes que explicar a través de les seves fotos.

Nathan The Beachcat

Els seus propietaris la van adoptar a la platja deQueenslandi ara no la poden treure de l'aigua. En general, els gats prefereixen evitar l'aigua però aquesta gateta negra li encanta i això ha generat més d'un milió de seguidors de les seves capbussades.

Jiffpom el gos que sembla un peluix

El compte deInstagramd'aquest petitpomerania té més de 4,3 milions de seguidors. El seu aspecte de peluix ha arribat al punt en el fins i tot té téappen AppleStorei ven productes com a carcasses de mòbil, calendaris i fins i tot ha fet una col·laboració ambPrimark.ç

Jimmy Choo, el gos il·lustrat

Jimmy Choo, el Bull Terrier que descriminalitza una raça

Les races considerades Potencialment Perilloses han sigut injustament catalogades moltes vegades. Jimmy Choo mostra que, com tots els gossos ben tractats, adorables.Rafael Mantesso, il·lustrador i propietari, va separar-se de la seva dona. Només li va quedar el seu gos i un apartament buit. A partir d'aqui, el seu company li va servir d'inspiració per crear fotografies i il·lustracions molt originals.

Squish, sempre amb un somriure

Quan era només un cadell, Squish va ser rescatat per un refugi d'animals d'Ohio.El costat dret de la cara estava inflat.Al principi, els metges van pensar que tenia una ferida de mossegada que s'havia infectat.Malauradament, aquest no era el cas. Squish havia sofert fractures significatives al crani ia la mandíbula superior dreta, probablement a causa del trauma de força contundent, es desconeix si de manera intencionada. Ara viu feliçment adoptat i és molt feliç. Molts nens li dediquen dibuixos i és un exemple de superació.

Desprésde veure només alguns dels casos més coneguts, si el teu gos o gat té alguna particularitat, una història de superació per explicar, o simplementestàsorgullósd'ell, una bona opció pot ser crear el seu propi compte a les xarxes socials.

tracking