Diari Més

+Animals

Les cinc ciutats top per fer turisme 'pet-friendly'

Cada cop més viatjar amb el nostre gos és una possibilitat real en moltes ciutats on la seva presència és benvinguda

Un cadell de gos.

Les cinc ciutats top per fer turisme 'pet-friendly'Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cada cop mésviatjaramb el nostre gos és una possibilitat real en moltes ciutats on la seva presència és benvinguda. Són ciutats que, han entès, que els animals que viuen amb nosaltres són part de la nostra família i volem gaudir del nostre temps de lleure amb ells. A més,darrered'aquest amor pels nostres animals, hi ha elturisme dogfriendlyque fa que molts viatgers es decantin per unes destinacions front altres.

Així doncs, les ciutats que et presentem, lluny de posar males cares quan ens vegin arribar amb el nostre company, trobarem facilitats i espais per compartir.

Califòrnia(EEUU)

Pocs llocs en elsEE.UUsón tan positius pels gossos com Califòrnia. Des de Sant Diego fins a la costa nord, moltes platges deCalifòrniaestan obertes als gossos. En concret, destaquem Carmel, un petit poble d'Estats Unitsque es caracteritza per tenir gran quantitat d'hotels, restaurants, bars i platges on els gossos són benvinguts. Als hotels s'atén als animals com un hoste més: se'ls prepara un llit, bols d'aigua personalitzats i llaminadures de cortesia. En aquest indret, podem visitarSignaturePawSpa on atenen, els banyen després d'un dia de platja, els posen pel·lícules perquè es relaxin o bé els preparen perquè assisteixin a esdeveniments.

Amsterdam (Holanda)

Aquesta gran ciutat compta amb uns 70 hotels que accepten gossos, restaurants i múltiples bars o pubs. També és comú veure els gossos viatjar en trens o tramvies. Les bicicletes posseeixen cistelles especials per transportar als gossos (de grandària no gaire gran) per la ciutat. Per a una tarda inoblidable de jocs i exercici, et recomanem que vagis alFlevopark, amb llacs on poden jugar i nedar lliurement.Flevoparkés un parc molt tranquil i relaxat en l'est deAmsterdam, entre el Cementiri Jueu iNieuweDiep.

Brussel·les

Brussel·les, com Amsterdam, és una ciutat molt europea i oberta. Un de cada deu belgues té un gos. Encara que són ferms amb la normativa i les obligacions dels propietaris: és obligatori portar-los amb corretja, tenen molts espais verds on poden córrer en llibertat, i fins i tot alguns parcs tenen determinades hores on poder deixar-los lliures.

Berlin(Alemanya)

Una altra destinació molt recomanable per viatjar amb gos és Berlín. La ciutat està repleta de parcs, visites guiades i altres opcions que es poden realitzar amb el nostre company. Fins i tot el transport públic permet l'entrada dels gossos. Berlín té moltes botigues amb tot el necessaripels nostres amics com lade Hauptstadthundamb tot allò que el propietari pugui desitjar o la botigaAlly&Dottyontrobaràsgaletes de goscasolanesen la forma del trànsit icònic de Berlín.

Zuric(Suïssa)

És una destinació per excel·lència per anar amb gossos. Des de sempre,Zuricés una ciutat amb una gran consideració pels animals. Es poden veure gossos a tot arreu, al transport públic, a les botigues, als hotels i a molts restaurants.Zuricpot presumir a més de comptar amb uns voltants perfectes perquè els nostres gossos corrin en llibertat.

I per últim: Andorra

I si busquem, un país més proper, Andorra és bastant DogFriendly. Davant la gran quantitat de turistes quevisitavenel país delsPirineusamb els seus gossos, aquest va reaccionar i van contemplar espais per ells. L'aire lliure, els boscos i les muntanyes són un atractiu per als que volen gaudir de la naturalesa amb els seus animals. Des de fa uns anys, molts dels hotels i allotjaments del Principat han canviat les seves condicions i ja permeten que els seus hostes portin una mascota. Una bona part dels bars i restaurants també ho han fet facilitantel seu accés.

tracking