Diari Més

Televisió

Primeres imatges de la sèrie 'El Cid', protagonitzada per Jaime Lorente

S'emetrà a Amazon Prime Vídeo abans de cap d'any

Una de les imatges de la nova sèrie 'El Cid'

Primeres imatges de la sèrie 'El Cid', protagonitzada per Jaime LorenteAmazon

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Amazon Prime Vídeo ha revelat les primeres imatges de la seva pròxima producció espanyola Amazon Original, 'El Cid', una sèrie protagonitzada per Jaime Lorente ('La casa de paper') que s'estrenarà enguany en exclusiva en la plataforma de streaming en més de 240 països i territoris de tot el món.

'El Cid', una producció de Zebra produccions, explica la història de l'home darrere de la llegenda, també conegut com 'Ruy'. La sèrie submergirà a l'audiència en el seu èpic viatge, de nen a heroi de guerra i d'escuder a Rei, mentre intenta trobar el seu lloc dins de la complexa monarquia que intenta controlar-lo.

Al llarg de la sèrie, els membres Prime exploraran les diverses cultures que van coexistir a Espanya, incloent cristians, àrabs i jueus, i com Ruy, a qui dóna vida Jaime Lorente, va poder guanyar-se l'admiració i el respecte de tots ells.

El repartiment el completen José Luis García-Pérez, com el Rei Fernando I 'El Grande'; Elia Galera, com la Reina Sancha 'la Bella'; Carlos Bardem com el Comte de Lleó; Juan Echanove, en el paper del bisbe; Alicia Sanz, com la Infanta Urraca; Francisco Ortiz, com Sancho VII 'El Fuerte'; Jaime Olías com Alfons VI; Lucía Guerrero, com Jimena; Lucía Díez, com a Infanta Elvira; Nicolás Illoro, com el Rei García; o Juan Fernández, com Rodrigo, l'avi del Cid.

També formen part de l'elenc Pablo Álvarez, com Orduño, l'antagonista de Ruy; Ginés García Millán, com el Rei Ramiro de Navarra; Daniel Tatay, com Beltrán, el fill de Ramiro; David Castillo, com l'escuder Lisardo; i Álvaro Rico, com Nuño, al costat d'Hamid Krim, que interpreta al Sultà de Saragossa Al-Muqtadir; i Zohar Liba, que interpreta a Abu Bakr.

Els productors executius són Sara Fernández-Velasco i José Velasco, creador de la sèrie al costat de Luis Arranz, el responsable de l'equip de guió. La sèrie està dirigida per Marco A. Castillo i Adolfo Martínez Pérez, al capdavant d'un equip de directors, i la banda sonora de la sèrie està composta per Gustavo Santaolalla, guanyador de l'Oscar per Brokeback Mountain i Babel.

Una de les imatges de la nova sèrie 'El Cid'

Primeres imatges de la sèrie 'El Cid', protagonitzada per Jaime LorenteAmazon

tracking