Diari Més

L'estrena de la sèrie 'El nombre de la rosa', entre els millors plans per l'inici de Setmana Santa

Tot un seguit de propostes culturals i idees per omplir el temps i gaudir-lo

John Turturro (que interpreta a Guillermo de Baskerville) i Damian Hardung (Adso de Melk), en la sèrie El Nombre de la Rosa

L'estrena de la sèrie 'El nombre de la rosa' i el retorn de The Good Fight, entre els plans per la Setmana Santa

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Tot un seguit de propostes i idees per omplir el temps i gaudir-lo. Des de sèries noves com l'adaptació de la novel·la d'Umberto Eco i el retorn de The Good Fight a esport, visites culturals i converses amb personatges del món de la cultura. Es tracta de triar allò que més ens agradi.

La música no envers l'inici de la Setmana BestCoast,Echosmith,AWOLNATIONiHayleyWilliams seran alguns dels artistes que acudiran per exemple en aquesta jornada aYoutubeper a oferir concerts en línia.

Qui prefereixi alguna cosa en espanyol, pot esperar a la xilenaMonLafertetambé a través d'aquesta plataforma de vídeo a partir de les 7 del matí. I per als nostàlgics, a les 21.00 hores es podrà tornar a veure el concert que la desapareguda banda Mala sort va donar en el Teatre Calderón de Madrid en 2009.

Noves opcions en sèries

JohnTurturroi RupertEverettencapçalen el repartiment internacional d'una nova sèrie, de 8 episodis, basada en la famosa novel·la d'Umberto Eco El nombre de la rosa, ambientada en una remota abadia en l'Edat mitjana. S'estrena aquest dijous a la 1 i promet una combinació irresistible d'intriga, drama, religió i crim. La sèrie és italiana i la dirigeixGiacomoBattiato, però es va rodar en anglès pensant en la seva vocació internacional.

La quarta temporada de TheGoodFightaterra aquest dijous en Movistar+ amb un escenari molt diferent al d'anteriors lliuraments. Després d'haver perdut al seu principal client,Chumhum, l'advocada DianeLockhart(ChristineBaranski)i els seus companys del bufetReddickBoseman&Lockharthauran de mesurar els seus passos per a no perdre les regnes del negoci, ara convertit en empresa subsidiària de la signatura multinacionalSTRLaurie.

Cinema especial i intens, l'aposta deAdsoFilms.

Des que va començar la crisi, la distribuïdoraAdsoFilms ve oferint algunes pel·lícules del seu catàleg en obert, previ registre, en el seu web (adso.tv). Els últims títols afegits al catàleg són Fortunata, el sisè llargmetratge de SergioCastellito, sobre una mare assetjada per la sevaexmaridoque tracta d'obrir un saló de bellesa, i Heli, deAmatEscalante, una denúncia crua i sense concessions de la violència al Mèxic contemporani que remourà a l'espectador del seu seient.

El racó favorit de ManuelVilas

ManuelVilasmostra el racó favorit de la seva casa en elinstagramde Planeta (@editorialplaneta)dins de la iniciativa #KeepReadingEnCasa. Serà a les 12.00 hores.

Una hora abans serà el moment de Nuria Gago, en l'apartat Un pla per a cada dia; a les 16.30 ElenaNeirai Nuria March analitzen La casa de paperi a les 19.00 Carlos García Miranda oferirà un Taller d'Escriptura Creativa.

El Museu del Prado de la mà dels seus treballadors

Empleats del Museu Nacional del Prado conviden als usuaris web a recórrer la seva col·lecció en nou idiomes. Conservadors i personal de Relacions Institucionals, Comunicació o Atenció al Visitant, donen la benvinguda en l'idioma natiu de molts dels usuaris que, durant aquests dies, troben en el Prat acompanyament #PradoContigo.

Exercici per a tots, inclosos els nens.

Un grup de monitors del Centre Esportiu Municipal del districte de Tetuan, a Madrid, imparteixen classes durant la quarantena. Ball per a nens, entrenaments específics per a glutis o abdomen en @jo_entreno_en_casa

Proposta del Mercat de les Flors

El Mercat de les Flors continua amb les propostes de menús coreogràfics online per a què el públic pugui seguir gaudint de la dansa, amb vídeos al web d’espectacles complets d’algunes de les peces que han passat pel Mercat, molts d'ells coproduccions del centre. A partir d'aquest dijous i fins diumenge es pot veure al setè menú amb 'Al baile', de Juan Carlos Lérida i un retrat coreogràfic de Raimund Hoghe, més un menú familiar amb 'Nubes' d'Aracaladanza.

Presentació amb David Castillo

El Grup 62 ha organitzat per aquest dijous dues activitats: La primera és la de l'escriptor David Castillo, que presentarà a les sis de la tarda la seva novel·la 'El tango de Dien Bien Phu', Premi Joanot Martorell de narrativa 2019, durant una conversa amb el seu nebot, cantant i compositor Alfred Garcia Castillo a través dels seus comptes d'Instagram. Una hora després, a les set, Montse Barderi i Coia Valls parlaran de l'ofici d'escriure.

Palau Digital

Palau Digital ofereix en 'streaming', de manera gratuïta i en exclusiva a l'estat espanyol, el concert de la 'Segona Simfonia' de Mahler que Gustavo Dudamel va oferir al capdavant de la Filharmònica de Munic i amb la participació de l’Orfeó Català i el Cor de Cambra del Palau el 27 de juny de 2019 al Palau de la Música Catalana. Una proposta que, a través d'Unitel, estarà disponible mentre duri el període de confinament i que se suma a l’actual oferta del portal. El canal ARTE va emetre aquest concert en 'streaming' el 29 de març passat i assolí una audiència de 470.000 persones.

#MuseumQuizACasa

El Museu Marítim de Barcelona és el protagonista del concurs en línia #MuseumQuizACasa. El concurs, impulsat per una quinzena de museus, és accessible a través de l’adreça web www.museumquizacasa.org i inclou una versió per adults i una altre per a famílies. De dilluns a divendres proposa un concurs cada dia dedicat a un dels museus participants, i els dissabtes a públic general amb preguntes de tots els museus en un únic concurs. Està construït sobre la plataforma gratuïta 'Kahoot'.

tracking