Diari Més

+Oci

Mikel Erentxun en concert acústic i altres plans per gaudir avui des de casa

També podrem xerrar amb l'actriu Macarena Garcia per començar la quarta setmana de confinament

Mikel Erentxun en concert acústic avui a través d'Instagram.

Mikel Erentxun en concert acústic i altres plans per gaudir avui des de casaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gaudir d'un acústic del músic donostiarra MikelErentxuno xerrar amb l'actriuMacarenaGarcía poden ser dos plans immillorables d'oci per a arrencar amb força la quarta setmana de confinament.

MikelErentxunofereix un acústic des de seva casa. El conegut músic donostiarra ofereix en directe unshowcasei trobada amb els seus fans gràcies al Fòrum Fnac... a casa.

La cita tindrà lloc avui dilluns a partir de les 18.00 hores en el perfil d'Instagram @erentxuni serà una trobada íntima i personal en el qual Mikel, a més d'interpretar en acústic algunes de les seves cançons, podrà contestar preguntes i fer recomanacions per a fer més suportables aquests dies a través de la cultura.

Coneix aMacarenaGarcía de la mà de l'Acadèmia de Cinema

L'Acadèmia de Cinema continua amb les seves trobades virtuals i avui és el torn de l'actriuMacarenaGarcía.

Conversarà a partir de les 19.00 hores en Instagram (@Academiadecine)amb els espectadors sobre la pel·lícula amb la qual va debutar al cinema, la Blancaneu muda i en blanc i negre de PabloBerger, un film que va aconseguir deu Premis Goya, entre ells el de millor pel·lícula i millor actriu revelació per a García i que pot veure's en la web d'RTVE.

El Museu i la Biblioteca LázaroGaldianoofereixen propostes virtuals per a gaudir des de casa. Encara que el Museu i la Biblioteca LázaroGaldianohan tancat les seves portes en compliment de les mesures de contenció de la transmissió delcoronavirus(COVID-19), es pot continuar visitant a través del seu web i xarxes socials.

En els seus mitjans digitals es pot descarregar nombrosos recursos educatius gratuïts, consultar els fons de la col·lecció en el catàleg online i fins i tot recórrer l'exposició Museu de passions.

Literatura i música s'uneixen en Megustaleer d'Instagram

La tercera setmana de confinament ens porta una cita amb la literatura i la música de la mà del periodista JavierPonseti, l'escriptor Javier Castillo i els cantants i escriptors David Otero i Andrés Suárez, els qui estaran en un directe en el compte de Megustaleer d'Instagram per a parlar de música i literatura.

#MásMéxicoEnCasat'ensenya a cuinar plats tradicionals.

La Casa de Mèxic a Espanya t'ensenya avui a cuinar una riquíssima sopa de fideus de la mà del cuiner Luis Ángel, del restaurant mexicàTamána Foc Lent, com una de les noves iniciatives programades a través de #MásMéxicoEnCasai que poden seguir-se a través d'Instagram,IGTV, Facebook i el seu canal deYoutube.

Boxa, pilates o ioga per a començar fort la setmana

L'entrenador a casa @juanjotrainerproposa sessions en directe de boxa, entrenament en família, pilates, ioga i zones específiques com a glutis, braços o cames.

tracking