Diari Més

Oci

Cuatro oferirà l'estrena de 'The Mandalorian' el 20 de març

Dos dels personatges principals de la sèrie 'The Mandalorian'.

Cuatro oferirà l'estrena de 'The Mandalorian' el 20 de marçDisney +

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els espectadors de Cuatro podran veure divendres vinent a les 22:00 hores l’estrena de 'The Mandalorian', primera sèrie de televisió d’acció real de l’univers 'Star Wars' creada per Disney+.

Gràcies a l’acord entre Mediaset España i The Walt Disney Company Iberia, Cuatro oferirà el primer episodi d’aquesta producció com a part d’un esdeveniment especial per als fans de la saga, que inclou l’emissió de la pel·lícula 'Star Wars: El despertar de la força', informa aquest dimarts el grup televisiu en una nota.

'The Mandalorian', creada per Jon Favreau i ambientada en un anàrquic període després de la caiguda de l’Imperi Galàctic, està protagonitzada per l’actor xilè Pedro Pascal com a Mando, un caçarecompenses amb armadura pertanyent a la llegendària tribu que opera en els confins de la galàxia, lluny de l’autoritat de la Nova República.

Gina Carano, Carl Weathers, Werner Herzog, Nick Nolte, Giancarlo Esposito, Emily Swallow i Omid Abtahi són altres dels intèrprets d’aquesta sèrie que forma part dels Originals de Disney+; continguts específicament produïts per al nou servei de streaming de The Walt Disney Company que arribarà a Espanya el proper 24 de març.

tracking