Diari Més

Successos

Detenen una parella per agredir un home pensant que era un lladre

La Policia Nacional va trobar l'home inconscient

Imatge d'arxiu de la

policia nacional, cotxePolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home i una dona han estat detinguts enPortoCrist, en el municipi mallorquí de Manacor, acusats d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa i contra l'administració de justícia, després de cometre una violenta agressió a un home al qual creien autor d'un robatori.

Els fets van ocórrer dissabte passat de matinada enPortoCrist, moment en el qual va entrar una crida en el 091 comunicant que havien localitzat a un home que havia participat en un robatori i estava retingut, ha informat la Policia Nacional en una nota aquest dimecres.

Els agents desplaçats fins al lloc van trobar a l'home tendit en el sòl inconscient i amb una hemorràgia al cap, així com diverses ferides pel cos. Al costat del ferit es trobava una dona, qui va indicar que la seva parella havia abandonat el lloc després de l'agressió.

D'acord amb el cos policial, l'origen de l'agressió va poder venir d'un robatori que van sofrir els agressors en el seu domicili, pensant aquests que la víctima era el presumpte autor.

La Brigada de Policia Judicial de la Comissaria de Manacor va recaptar informació, va realitzar nombroses testificals amb la finalitat de determinar les causes de l'agressió i va dur a terme la reconstrucció dels fets per a esclarir l'ocorregut.

Des del dijous la parella es trobava a la caça de l'autor del robatori i una vegada localitzat en la tarda del dissabte, va començar una persecució per diferents punts dePortoCrist, per a la qual van emprar els seus vehicles particulars, podent la víctima refugiar-se en la zona del camp defutboldePortoCrist.

La dona li va recriminar al suposat lladre el robatori exigint-li que li retornés tot el sostret, propinant-li diverses manotades i presumptament hauria incitat al seu amic per a escometre a l'home.

En aquest instant va intervenir la seva parella, que va interceptar a la víctima donant-li una empenta provocant la seva caiguda a terra quedant inconscient en la vorera. Després d'això li hauria propinat una puntada en la part occipital del cap.

La víctima va haver de ser traslladada en estat crític a un hospital de Palma, on es recupera les lesions, si bé el seu estat és greu.

Els agents van localitzar en el lloc de l'agressió una navalla pertanyent al suposat lladre, i al costat de la víctima es va trobar una bossa amb diverses peces de roba amb l'etiqueta, no localitzant el tiquet de compra, per la qual cosa van quedar sota custòdia policial.

Per això, els agents van detenir a la parella com a presumptes autors d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa, a més d'investigar-los per un delicte contra l'administració de justícia, suposadament per actuar fora de les vies legals per a realitzar un dret propi emprant la violència.

Els detinguts van passar aquest dimarts a disposició judicial, on es va decretar presó provisional per a l'home.

tracking