Diari Més

Successos

Mor un escocès atropellat pel tramvia prop del Parc del Fòrum de Barcelona

Els fets van coincidir amb la celebració de la primera jornada del festival Primavera Sound

Imatge d'arxiu del Trambesòs.

Quatre ferits pel xoc d'un tramvia contra el topall de la via a Sant Adrià de BesòsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un vianant ha mort després de ser atropellat pel Trambesòs a l'alçada del centre comercial Diagonal Mar de Barcelona. Ho ha avançat TV3 i ho ha pogut confirmar l'ACN. L'avís es va rebre poc abans d'un quart de dotze de la nit d'aquest dimecres, després que finalitzés l'actuació de The Pet Shop Boys al Parc del Fòrum amb motiu de la primera jornada de concerts del Primavera Sound. La víctima és un home escocès de 57 anys que anava acompanyat d'una altra persona que no ha resultat ferida però ha hagut de rebre atenció psicològica. Fins al lloc s'hi van desplaçar diverses dotacions de la Unitat d'Investigació i Prevenció de l'Accidentalitat de la Guàrdia Urbana, de Bombers de Barcelona i també dues ambulàncies del Servei d'Emergències Mèdiques.

Segons han apuntat fonts municipals, el sinistre es va produir a l'alçada del número 10 de l'avinguda Diagonal. L'accident va obligar a aturar el servei del tramvia. Alhora, també es va tallar la circulació de vehicles a l'entorn de la plaça de Llevant i el centre comercial. A banda de la Guàrdia urbana, els Bombers de Barcelona i les dues unitats del SEM, també es va activar el Centre d'Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB) per a oferir atenció a la família de l'home.

Aquesta és la novena víctima mortal per accident de trànsit a la ciutat de Barcelona aquest any. La Unitat d'Investigació i Prevenció de l'Accidentalitat (UIPA) del cos de policia barceloní s'ha fet càrrec de la investigació de l'accident.

El Consistori ha lamentat la mort d'aquest ciutadà, ha traslladat el seu condol a la família i amics i ha refermat el seu compromís per a continuar treballant per reduir les víctimes de sinistres d'aquesta tipologia a la capital catalana.

tracking