Diari Més

Successos

Una dona armada amb dos revòlvers carregats irromp en partit de futbol infantil a Madrid

La Policia Nacional va detenir a l'autora, de 62 anys, que va ser reduïda per dos policies fora de servei i dos pares

El detingut passejava amb un encenedor amb forma de revòlver.

Detenen a Reus un home amb quatre ordres d'ingrés a presó que anava amb un revòlver falsMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut una dona de 62 anys que va exhibir un revòlver i en portava un altre, tots dos carregats amb munició real, a les grades d'un complex esportiu del municipi madrileny d'Alcobendas, on s'estava disputant un partit de futbol de prebenjamins (nens entre 5 i 7 anys).

Cap un quart de vuit de la tarda de divendres passat, a les instal·lacions ubicades al carrer de Manuel de Falla, els espectadors del partit, la majoria pares dels menors, van observar com una dona, de nacionalitat francesa, treia una arma de foc curta. Es tractava d'un revòlver carregat amb sis cartutxos.

Ràpidament dos policies que es trobaven fora de servei i presenciant el partit dels seus fills, acompanyats per dos pares més, van córrer a reduir la dona, a qui ningú coneixia a les grades.

Els testimonis van trucar al 091 i al lloc es va personar una patrulla de la Policia Nacional, que finalment va aconseguir aturar i emmanillar la senyora, han informat a EFE fonts policials.

A l'inspeccionar les seves pertinences els agents li van trobar un segon revòlver, també carregat amb sis cartutxos, a més de quatre bengales i un pot d'esprai de pebre.

L'arrestada, que ocultava la cara amb una perruca, ulleres de sol i una calça de coll, va ser traslladada pel Summa 112 a l'hospital Infanta Sofia, on va ingressar a la Unitat de Psiquiatria en presentar un trastorn mental.

tracking