Diari Més

Successos

Tres anys i vuit mesos de presó per abusar de la seva filla petita mentre dormia a Mallorca

L'autor confés, prevalent-se de la seva condició de progenitor amb custòdia temporal va fer tocaments d'índole sexual a la seva filla

Aquest dilluns iniciarà el judici.

El fotògraf acusat d'abusos als seus models, a judici des de dillunsPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 44 anys i d'origen equatorià ha estat condemnat a tres anys i vuit mesos de presó per abusar sexualment diverses vegades de la seva filla petita mentre dormia, uns fets pels quals la Fiscalia demanava inicialment que fos condemnat a cinc anys de presó .

Les parts han arribat aquest dilluns a un acord de conformitat abans de començar el judici per aquests fets davant del tribunal de la secció primera de l'Audiència de Palma.

L'home ha reconegut que va abusar sexualment de la menor entre finals del 2019 i principis del 2020 fins a la Setmana Santa del 2021, quan la víctima tenia entre 13 i 15 anys.

L'autor confés, prevalent-se de la seva condició de progenitor amb custòdia temporal per setmanes en un habitatge de Palma, com manté la Fiscalia, va fer tocaments d'índole sexual a la seva filla quan dormia en una habitació del domicili amb el seu germà petit.

L'abril del 2015, la víctima va denunciar els fets acompanyada de la seva mare, mes en què es va dictar una ordre de protecció per la qual es prohibia l'home acostar-se a menys de 500 metres o comunicar-se amb la filla.

La víctima, que ha rebut tractament psicoterapèutic a la Unitat Terapèutica d'Abús Sexual Infantil (Utasi), pateix «una important afectació emocional», sosté el ministeri fiscal.

A més de la pena de presó per un delicte d'abusos sexuals, s'ha acordat la prohibició d'acostar-se i comunicar-se amb la víctima per 12 anys, la privació de la pàtria potestat dels dos fills, la mesura de llibertat vigilada per set anys i el pagament de 6.000 euros pels danys morals causats.

tracking