Diari Més

Successos

Màlaga: Detingut un professor de Primària per agredir sexualment dos alumnes

Les investigacions es van iniciar un dia abans del seu arrest arran de la denúncia interposada pels pares d'un nen

Imatge d'arxiu d'una detenció.

Mossos d'Esquadra, detenció, detingutMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home que treballava com a professor de Primària en una localitat malaguenya ha estat detingut per la Policia i ingressat a la presó per ordre judicial com a presumpte autor de l'agressió sexual a dos alumnes menors d'edat, encara que no es descarta que hi hagi més víctimes.

Les investigacions es van iniciar un dia abans del seu arrest arran de la denúncia interposada pels pares d'un nen que havia estat víctima d'agressions sexuals entre 2015 i 2018, ha informat aquest dijous la Policia en un comunicat.

El menor no havia relatat el succeït fins fa poc més de dos mesos per por, ja que l'ara detingut el va amenaçar amb fer mal a la seva germana petita si deia alguna cosa. Amb les dades aportades es va poder identificar al presumpte autor, que llavors treballava com a monitor del menjador en un centre escolar d'Estepona (Màlaga).

Davant la gravetat dels fets es va establir un dispositiu urgent que va concloure amb el seu arrest en menys de 24 hores, quan abandonava el centre d'ensenyament on treballava actualment. També es va registrar el seu domicili a la recerca d'efectes relacionats amb els delictes investigats i van ser intervinguts diversos terminals informàtics i telefònics que estan pendents d'anàlisis.

Les indagacions posteriors han permès localitzar una altra víctima, alumna del mateix centre educatiu, que suposadament va sofrir tocaments en 2018, etapa en la qual treballava com a monitor de menjador. En aquell moment no van presentar denúncia pel succeït, però van reconèixer a l'ara detingut com el presumpte autor.

tracking