Diari Més

Successos

Valencia: Detenen a una dona per colpejar al seu nen per no avisar que tenia deures de l'escola

La detinguda va causar diversos hematomes a els braços i l'esquena de la víctima

Imatge d'arxiu de la

policia nacional, cotxePolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents de la Policia Nacional han detingut a la ciutat de València a una dona de 33 anys com a presumpta autora d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar, acusada de colpejar al seu fill de 10 anys amb un arc de joguina per no haver-li avisat que havia de fer un treball escolar. Segons fonts policials, els fets van ocórrer dimarts passat a la nit, quan el nen li va explicar a la mare que havia de lliurar una tasca escolar per al divendres i aquesta, pel que sembla, li va començar a colpejar amb un arc de joguina, causant-li hematomes en tots dos braços, costat i esquena, i un blau en el pòmul dret.

El pare del menor havia de recollir-lo el dimecres segons el règim de visites i va contactar amb l'exparella per a concertar l'hora, però aquesta li va demanar posposar-lo un dia més. L'actual parella del pare del menor el va recollir el dijous del domicili familiar i en canviar-li de roba va descobrir els hematomes.

El nen li va contar que els hi havia causat la seva mare per un empipament sobre la tasca escolar i que tenia por de tornar a la casa familiar, perquè ella li crida assíduament i li trenca els deures perquè hagi de tornar-los a fer.

El pare va acudir al centre mèdic perquè el menor fos assistit i posteriorment va presentar denúncia en comissaria, després del que els policies van localitzar i van detenir a la mare del menor com a presumpta autora d'un delicte de maltractaments en l'àmbit familiar.

L'arrestada, d'origen equatorià i amb antecedents policials per fets similars, ha passat ja a disposició judicial.

tracking