Diari Més

Successos

Màlaga: Detingut un home de 39 anys per matar a cops la seva mare

En el domicili vivia la víctima juntament amb seu fill, que té parella, i les baralles eren freqüents

Habitatge precintat on la Policia Nacional ha trobat el cadàver.

Màlaga: Detingut un home de 39 anys per matar a cops la seva mareEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut aquest diumenge un home de 39 anys per matar presumptament a cops la seva mare, de 60, en el seu domicili de Màlaga, han informat fonts pròximes a la investigació. Ha estat una filla de la dona, anomenada Antonia, la que aquest matí ha acudit al domicili, alertada pel seu propi germà, i ha trobat en el sofà el cos sense vida de la seva mare.

Els fets han ocorregut en un pis dúplex del carrer Juan de la Encina, en la barriada de El Molinillo de Màlaga, i la Policia Nacional s'ha fet càrrec de la recerca. Segons han explicat diversos veïns i amics de la família, en el domicili vivia la víctima juntament amb el seu fill, que té parella, i les baralles eren freqüents.

Aquesta mateixa matinada, sobre les 04.30 hores, van escoltar una forta discussió entre la dona i el seu fill, que pel que sembla compta amb antecedents per violència masclista i té problemes d'addiccions. «Les baralles eren contínues, un dia sí i un altre també, de dia, de nit o a la tarda, no hi havia hora. Sempre barallaven», ha explicat Sandra, amiga de la filla, que ha afirmat que l'ara detingut «ha estat dues vegades pres per pegar» a les seves exparelles.

Els veïns han relatat que a les 06.00 hores, quan suposadament ja havia posat fi a la vida de la seva mare, l'home va baixar al bar «a prendre's una cervesa» i quan va tornar a l'habitatge va trucar a la seva germana, a la qual li va dir: «No t'espantis, però anit vaig pegar a mamà». Quan la germana va arribar a l'habitatge, sobre les 09.30 hores, es va trobar a la mare estirada en el sofà plena de cops i el germà li va dir que no cridés a cap metge perquè s'«anava a buscar problemes».

La filla va demanar llavors ajuda als veïns, que van ser els que van donar avís als serveis sanitaris, que no van poder fer res per salvar la vida de la dona, que presentava signes de violència, per la qual cosa van alertar del que havia succeït a la Policia Nacional. Quan els agents van acudir al domicili es van trobar al fill dormint en una de les habitacions de la planta baixa del pis, ha assegurat una veïna de l'immoble. L'home ha estat detingut com a presumpte autor dels fets i en les pròximes hores passarà a disposició judicial.

José, veí que viu just sota el pis en el qual s'ha produït el crim, ha comentat que coneix l'arrestat «des que era 'chiquitín'»i que «ha estat sempre un 'sinvivir' amb la mare», que era una «bona persona», treballadora i benvolguda en el barri, que sempre ha estat al costat del seu fill. Segons José, el detingut portava sovint les seves parelles a casa i mantenia fortes discussions amb elles, per la qual cosa la mare «es ficava pel mig» per calmar els ànims.

«Anit va arribar passat de voltes i es va embolicar a porrades, però com sempre escoltàvem porrades i s'estaven barallant, no ens podíem imaginar que havia arribat a aquest extrem», ha declarat José. Agents del Grup d'Homicidis i de Policia Científica han treballat durant tot el matí en el pis on ha ocorregut el crim i sobre les 13.00 hores s'ha dut a terme l'aixecament del cadàver.

tracking