Diari Més

Successos

Els Mossos descarten que la menor gravada fent una fel·lació a la discoteca Waka fos drogada

L'advocada de la família declara que el fet de no trobar proves no descarta una agressió sexual

Imatge d'arxiu de la discoteca Waka.

Els Mossos descarten que la menor gravada fent una fel·lació a la discoteca Waka fos drogadaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les analítiques realitzades a la menor que va denunciar una agressió sexual a la discoteca Waka no han detectat droga al cos de la jove, si bé les proves es van fer tres dies després dels fets, segons ha avançat TV3. Els Mossos investiguen el cas després que es difongués un vídeo a través de les xarxes socials on es veia la menor practicant una fel·lació a un noi, al mig de la discoteca. La jove va denunciar-lo per agressió sexual. A més, tant la noia com el noi van denunciar els fets per la difusió de les imatges. L'advocada de la família de la jove, Laia Serra, diu a TV3 que el fet que no es trobi droga no vol dir que no es tracti d'una agressió. Tres dies després, de fet, assegura que és «impossible»que s'hi trobessin restes.

La menor va explicar a la seva família que no recordava res del que havia passat i que creia que l'havien drogat. «La majoria de substàncies tòxiques que permeten determinar la seva presència desapareixen en poques hores, tant en sang com en orina», apunta l'advocada de la família en relació a les proves toxicològiques.

«No podem parlar d'una falta de capacitat de consentir o d'una manca de capacitat d'autogovernar-se», afegeix. A més, Serra apunta que «en els supòsits de submissió química, no només es tracta d'ingesta de drogues, de tòxics, sinó que en la majoria de casos estem parlant d'una ingesta d'alcohol».

tracking