Diari Més

Successos

Un jutge de Barcelona investiga la presumpta agressió sexual de Dani Alves

La víctima va denunciar els fets que van tenir lloc del 30 i 31 de desembre

Imatge de Dani Alves amb el Pumas.

Un jutge de Barcelona investiga la presumpta agressió sexual de Dani AlvesEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jutjat de Barcelona investiga la denúncia per agressió sexual que ha presentat una dona contra l'exjugador del Barcelona Dani Alves, al qual acusa de fer-li tocaments en la discoteca Sutton de la capital catalana, on van coincidir la nit del 30 al 31 de desembre passat.

El titular del Jutjat d'instrucció número 15 de Barcelona ha obert diligències per a investigar la suposada agressió sexual després de rebre la denúncia que la dona va presentar davant els Mossos d'Esquadra, segons fonts jurídiques.

La denunciant, que es trobava amb uns amics de festa en l'esmentada discoteca, va mantenir davant la policia catalana que el futbolista brasiler li va fer tocaments per sota de la roba interior, sense el seu consentiment.

Acompanyada pels seus amics, la dona va informar del succeït al personal de seguretat de la discoteca, que van activar el protocol pertinent en aquests casos i van avisar a la policia catalana.

Fins al lloc dels fets es van desplaçar agents dels Mossos d'Esquadra, que van prendre declaració a la dona, encara que aquesta no va formalitzar la denúncia per agressió sexual fins al 2 de gener, uns dies més tard.

Poc després que la dona denunciés haver patit una agressió sexual, Dani Alves va tornar a Mèxic, on juga amb el Pumas.

tracking