Diari Més

Successos

Una dona mata el seu marit amb verí i se suïcida després a Fuenlabrada

La Policia investiga el succés després de localitzar els dos cadàvers de 64 i 54 anys, respectivament

Exterior de l'immoble on ha passat el succés.

Una dona mata el seu marit amb verí i se suïcida després a FuenlabradaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un home de 54 anys ha mort a la localitat madrilenya de Fuenlabrada suposadament enverinat per la seva dona, de 64 anys, amb un producte químic. La donavdesprés s'ha tret la vida penjant-se, segons han informat fonts policials aquest dilluns.

Segons Emergències Comunitat de Madrid 112, el succés ha tingut lloc al voltant de les 13 hores.

El fill i la filla de les víctima, que la nit passada havien estat amb els seus pares, han estat els que han alertat els serveis d'emergència.

Els sanitaris del Summa 112 i la Policia han trobat la parella ja morta i han hagut d'assistir-hi, a través d'un equip de psicòlegs, familiars de les víctimes per atac d'ansietat.

Ha estat el Grup V d'Homicidis de la Brigada Provincial de Policia Judicial de Madrid qui s'ha fet càrrec de la investigació que apunta, segons les primeres hipòtesis, a una mort per enverinament i suïcidi posterior.

Agents de Seguretat Ciutadana es van personar a la vivenda i van trobar els dos cadàvers en una de les habitacions de la casa, a la qual també es van desplaçar efectius de la Brigada Provincial de Policia Científica.

A falta del resultat de l'autòpsia, la policia prossegueix amb les indagacions per al total aclariment dels fets.

Mentrestant, l'Ajuntament de Fuenlabrada ha activat el Servei d'Atenció a la Víctima, que ja s'ha entrevistat amb els dos fills esmentats, segons han precisat fonts municipals.

tracking