Diari Més

Successos

Palma: Detenen a un menor per violar a una companya de classe i gravar-ho

Els fets van tenir lloc en una zona comunitària d'un edifici de la capital

Imatge d'arxiu de la

policia nacional, cotxePolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut a Palma a un menor acusat d'agredir sexualment i gravar a una companya de classe, també menor, en una zona comunitària d'un edifici de la capital balear.

La Unitat d'Atenció a la Família i Dona (UFAM) va iniciar a mitjan passat mes de desembre una recerca després que la víctima denunciés que havia mantingut una relació d'amistat amb un noi, company de classe, i que a poc a poc van començar a tenir sentiments entre ells, ha informat el cos policial en una nota.

Els menors van quedar i la trobada es va desenvolupar sense cap problema, segons la Policia. Van accedir a un habitacle comunitari d'un edifici on van estar xerrant fins que, en un moment donat, el noi la va sotmetre a tocaments, al que ella es va negar.

La menor va denunciar que el jove la va agafar dels braços amb força i la va agredir sexualment, la va gravar durant l'agressió i li va insistir que no podia comptar res de l'ocorregut.

Per això, la UFAM va obrir una recerca per a esclarir els fets i la setmana passat es va detenir al presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual.

tracking