Diari Més

Successos

Detingut un home per la mort de la seva parella a Astúries

Els investigadors estan esperant els resultats de l'autòpsia «per determinar el grau d'implicació» del detingut

Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Policia Nacional.

PN, Policia NacionalPN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut un home per la seva presumpta implicació en la mort de la seva parella, una dona de 33 anys, a Avilés (Astúries).

Fonts de la Prefectura Superior de la Policia Nacional d'Astúries, que no han concretat les circumstàncies en què es va produir la mort, han apuntat que els fets van passar aquest, dijous, al migdia.

Els investigadors estan esperant els resultats de l'autòpsia «per determinar el grau d'implicació» del detingut en la mort de la seva parella.

Altres fonts de la investigació han incidit que l'autòpsia serà determinant perquè no és clara la causa de la mort, ja que la dona presentava cops, alhora que s'havia produït un «abús de substàncies».

No constaven denúncies interposades entre la dona i l'home, encara que ella sí que havia denunciat una parella anterior i ell també havia estat denunciat per una altra parella.

Per la seva banda, la Delegació del Govern contra la Violència de Gènere ha apuntat a les xarxes socials que s'estan «recaptant dades de l'assassinat per presumpta violència de gènere» de la dona.

Si es confirmés, el nombre de dones assassinades per violència de gènere pujaria a 45 des de començament d'any i a 1.178 des del 2003.

tracking