Diari Més

Successos

Detingut a Malgrat de Mar un ciutadà serbi amb una ordre europea per tràfic de drogues

Els equips d'investigació el van localitzar a Tortosa i van activar un dispositiu de vigilància i seguiment que va culminar al Maresme

Imatge d'arxiu d'un cotxe de la Policia Nacional.

PN, Policia NacionalPN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia espanyola ha detingut un home de nacionalitat sèrbia a Malgrat de Mar (Maresme) sobre el qual hi havia una ordre europea de cerca, detenció i entrega per extradició per un delicte de tràfic de drogues, motiu pel qual se'l va condemnar a una pena de presó de 15 anys.

El detingut feia servir nombroses mesures de seguretat, però els equips d'investigació el van localitzar a Tortosai van activar un dispositiu de vigilància i seguiment. L'operació va culminar a Malgrat de Mar, on els agents van interceptar-lo a l'aparcament d'un centre comercial i el van detenir, sense que oposés resistència. Se'l va traslladar a dependències policials de Tarragona, on es van fer les diligències corresponents.

El cos va informar al Grup de Fugitius i al Jutjat Central d'Instrucció i de l'Audiència Nacional per al seu posterior trasllat a Madrid i posada a disposició del país reclamant.

tracking