Diari Més

Successos

Detinguda una noia a Màlaga per presumptament haver induït al seu xicot a donar una pallissa a un company de classe

L'autor material de l'agressió hauria causat una fractura a la mandíbula a la seva víctima

Imatge d'arxiu de la

policia nacional, cotxePolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una noia ha estat detinguda per la policia a Màlaga després que presumptament induís el seu xicot, que també ha estat detingut, a donar una pallissa a un company de la seva facultat universitària per discrepàncies en l'elaboració d'un treball de classe.

L'autor material de l'agressió, aliè a la comunitat universitària i expert en arts marcials, va propinar presumptament diversos cops a la víctima, a qui va causar una fractura a la mandíbula, després d'abordar-la per sorpresa a l'exterior d'un aulari del campus universitari de Teatins.

La noia detinguda i la víctima van coincidir en un examen, després del qual l'agressor el va abordar per l'esquena i li va clavar diversos cops amb gran violència, segons ha informat aquest dimarts la policia en un comunicat.

L'agressor, que va ser increpat per diversos testimonis, va cessar en l'atac al veure's descobert i va fugir cap a un cotxe amb el motor en marxa on l'esperava una noia, que li va facilitar la fugida.

Els fets van ser denunciats per un familiar del perjudicat, que va haver de ser ingressat d'urgència a un hospital de la capital malaguenya i va ser intervingut quirúrgicament a l'àrea de cirurgia maxil·lofacial.

Segons les indagacions, la investigada va presenciar els fets i no va fer res per evitar-ho ni tampoc per assistir la víctima, que va quedar en un estat de semiinconsciència després de l'agressió, i va facilitar la fugida a la seva parella, per la qual cosa es va convertir en cooperadora necessària del delicte.

Finalment, a partir de la identificació de la noia, es va aconseguir identificar l'agressor, que va resultar ser un lluitador federat en un art marcial.

Els dos detinguts per la seva presumpta responsabilitat en un delicte de lesions greus van ser posats a disposició del Jutjat de Guàrdia de Detinguts número 8, que va dictar una ordre d'allunyament dels investigats respecte a la víctima.

tracking