Diari Més

Successos

Arresten un home sud-coreà per piratejar càmeres domèstiques a 400.000 cases

L'acusen d'infiltrar-se en sistemes de càmeres de vigilància que vénen de sèrie als habitatges dels complexos residencials de construcció recent del país asiàtic

Imatge d'una càmera de seguretat.

Arresten un home sud-coreà per piratejar càmeres domèstiques a 400.000 casesPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia sud-coreana ha informat avui de la detenció d'un home acusat de piratejar càmeres domèstiques de vigilància en més de 400.000 llars i intentar vendre el metratge obtingut.

L'home, a qui només s'ha identificat pel cognom Lee, a qui s'acusa d'infiltrar-se en sistemes de càmeres de vigilància que avui vénen de sèrie als habitatges dels complexos residencials de construcció recent del país asiàtic, és un expert en ciberseguretat, segons ha detallat l'Agència Nacional de Policia (NPA) a l'agència Yonhap.

Lee, que té entre 30 i 40 anys, aparentment va piratejar càmeres a 638 urbanitzacions entre l'agost i el novembre de l'any passat.

La investigació es va iniciar en aparèixer continguts gravats a l'interior d'una sèrie d'apartaments a internet profunda.

La NPA s'ha fet amb arxius que contenen material íntim o sexualment explícit i Lee ha negat les acusacions argumentant que va publicar els continguts per intentar demostrar que calia millorar la seguretat d'aquests sistemes de seguretat domèstica.

Tot i això, la policia assegura que té proves que Lee va intentar vendre aquests arxius.

tracking