Diari Més

Successos

Investiguen un tiroteig amb un ferit a Madrid

L'objectiu del tirador eren quatre joves, un dels quals va haver de ser traslladat en estat greu a l'hospital, després de rebre un impacte de bala

Imatge d'arxiu de la

policia nacional, cotxePolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional investiga el tiroteig contra quatre joves, un d'ells hospitalitzat en estat greu després d'haber rebut un tret, aquest diumenge al barri madrileny de San Cristóbal, al districte de Villaverde, segons han informat a EFE fonts policials.

Segons el testimoni dels quatre homes, d'origen magribí, van escoltar diverses detonacions quan caminaven pel carrer Beniferri i, en sortir corrent pel carrer Godella, un d'ells, de 21 anys, es va adonar que tenia un impacte de bala a l'abdomen.

Els investigadors de la Comissaria d'Usera-Villaverde, segons les primeres indagacions, estimen com a possible hipòtesi que el tirador disparés des d'una finestra, per la qual cosa no va ser detectat per la víctima i els seus acompanyants.

També s'investiga si es tracta d'un nou succés relacionat amb les bandes juvenils, encara que les primeres indagacions no apunten de manera clara cap a aquest extrem.

El jove que va patir una ferida per arma de foc va ser atès pels facultatius de Samur-Protecció Civil. Es trobava estable i va ser traslladat en estat greu a l'hospital 12 d'octubre.

tracking