Diari Més

Successos

El nen de 8 anys trobat mort a Ceuta va poder caure per un terraplè

El cadáver de l'infant presentava diverses ferides les quals encara es desconeix si han estat provocades per la caiguda o per una altra causa

Agents de la Policia Nacional al costat d'un cotxe patrulla.

Policia NacionalPolicía Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cos del nen de 8 anys localitzat aquest matí en un terraplè presenta diverses ferides, encara que es desconeix si se les va produir a la caiguda o poden haver estat produïdes per una altra causa i es mantenen obertes totes les hipòtesis.

Fonts pròximes a la investigació han informat EFE que la Policia Nacional, a través de la Policia Científica, manté diverses línies de treball.

El que sí que s'ha determinat és que el cos del nen presenta diverses ferides, i no es descarta que s'haguessin pogut produir durant la caiguda a la zona del terraplè on ha estat localitzat.

Tot i això, la investigació continua oberta i el cos del menor ja es troba al tanatori municipal per a la pràctica de l'autòpsia que revelarà les causes de la mort.

El cadàver s'ha trobat «en un descampat amb terraplè amb escombraries al voltant», segons ha dit a EFE la Policia Nacional, que no ha volgut oferir més dades sobre això.

De moment, la Delegació del Govern a Ceuta ha emès un comunicat on ha afirmat que en «aquests moments tan difícils només queda demanar calma i tota la col·laboració ciutadana que es pugui prestar»

L'ens governatiu ha expressat el seu suport a la família, amics i companys i ha advertit que les Forces i Cossos de Seguretat i la justícia estan «treballant» per aclarir «com més aviat millor les causes d'aquesta mort, una tragèdia».

Segons han informat a EFE fonts policials, la troballa s'ha produït cap a les 08.00 hores d'aquest matí, en una zona de muntanya molt propera al lloc on el nen vivia, a prop de l'Hospital Universitari de la ciutat, a l'entorn de la barriada de Loma Colmenar, concretament en un talús situat al costat d'un poliesportiu.

Aquesta mateixa matinada la seva família havia presentat una denúncia a les dependències policials sobre la desaparició del menor, el qual presumptament havia sortit de casa per disputar un partit de futbol amb uns amics diumenge a la tarda i veient que no tornava a l'habitatge va ser el pare qui va acudir a la policia.

El president de la Ciutat Autònoma, Juan Jesús Vivas (PP), s'ha unit a les mostres de condol «en nom de tots els ceutís» per la mort del menor.

«La pèrdua d'una vida sempre és un fet lamentable, però si es tracta d'un menor, ja és una tragèdia insuperable», ha lamentat Vivas, que ha traslladat els seus condols a la família del mort i ha posat a la seva disposició un servei de assistència psicològica.

El cap del Govern ceutí ha demanat a més cautela perquè la policia faci la seva feina de cara a aclarir les causes de la mort.

tracking