Diari Més

Successos

Declaren sobre els fets els agents de la Policia Local implicats en una agressió a dones a Ceuta

Un vídeo difós per internet mostra com els agents colpegen amb les porres tres dones i la Policia Nacional manté oberta una investigació per aclarir el succés

Imatge d'arxiu de la

policia nacional, cotxePolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els agents de la Policia Local implicats en una agressió a tres dones, una filla d'una de les agredides, ocorreguda a Ceuta aquest dissabte a la nit, ja han prestat declaració sobre els fets a la Prefectura Superior de la Policia Nacional.

Fonts policials han explicat a EFE que els agents de la Unitat d'Intervenció Ràpida (UIR) de la Policia Local han prestat declaració a les dependències policials i s'ha adonat del succés al Jutjat d'Instrucció de guàrdia.

Un vídeo de menys d'un minut de durada difós per les xarxes socials mostra com els agents colpegen amb les porres tres dones que eren al carrer en aquells moments de la nit.

La Policia Nacional manté oberta una investigació per aclarir el succés ja que el vídeo només mostra el moment en què els agents agredeixen amb les porres reglamentàries tres dones.

A més ha assenyalat que pretén conèixer el que ha passat abans i després del succés, recolzant-se en els enregistraments de comerços propers al lloc dels fets, en ple centre de la ciutat i en un dels carrers de més activitat comercial de Ceuta.

Així mateix, s'està intentant localitzar testimonis presencials del moment de l'agressió per determinar-ne l'origen.

L'agressió es va produir dissabte a la nit just després que la Policia Nacional informés que l'operatiu engegat amb motiu del partit entre Portugal i el Marroc s'havia tancat sense «cap incident».

Les fonts policials consultades per EFE no han volgut relacionar l'incident amb les festes de la victòria del Marroc, encara que tampoc no es descarta aquest extrem.

El Govern ceutí ha inaugurat un expedient informatiu per actuar en conseqüència, una vegada obtinguts tots els detalls de l'agressió.

tracking