Diari Més

Successos

La Policia alemanya confirma mort de l'autor de presa d'ostatges a Dresden

L'atacant s'havia atrinxerat en una drogueria després de matar a la seva mare i intentar irrompre en una emissora de ràdio

Membres d'una unitat especial del grup de treball policial protegeixen la zona prop d'un centre comercial a Dresden, Alemanya

La Policia alemanya confirma mort de l'autor de presa d'ostatges a DresdenEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia alemanya ha confirmat avui la mort durant la seva detenció de l'home que aquest matí havia pres com a ostatges dues persones en una drogueria en un centre comercial a la ciutat de Dresden, a l'est del país.

«L'home, de 40 anys, va resultar ferit mortalment en el marc de la seva detenció i l'alliberament dels ostatges», va indicar la policia en un comunicat, en què va afegir que les circumstàncies concretes són objecte ara de la investigació.

Segons el diari «Bild», el sospitós, David W., va morir a causa de les ferides poc després que un grup especial de la policia aconseguís controlar-lo.

Prèviament, un portaveu de la policia va assenyalar que els dos ostatges aparentment estaven bé i no va precisar l'estat del sospitós que, segons els mitjans, havia resultat ferit.

Segons «Bild», la policia es va referir a una possible pertorbació mental del sospitós.

L'home, de nacionalitat alemanya, ha matat aquest matí la seva mare, de 62 anys, en un barri a uns set quilòmetres del centre de la ciutat, indica la publicació.

Després va intentar irrompre a l'emissora Radio Dresden, però tot i disparar contra la porta d'incendis de l'entrada principal, no va aconseguir accedir-hi.

«Afortunadament, tot el personal es va poder posar fora de perill», va declarar al diari el responsable de Ràdio Dresden, Tino Utassy, que va alertar la policia.

En arribar els agents, el sospitós va fugir al seu vehicle i es va atrinxerar en una drogueria al centre comercial Altmarktgalerie, on va prendre una dona i un menor com a ostatges.

La policia va tancar l'accés al centre comercial i al Striezelmarkt, el mercat ambulant nadalenc, i va demanar a la població evitar la zona.

tracking