Diari Més

Successos

Navarra: Dos camions queden atrapats en un poble per un error del GPS

Un dels vehicles va quedar atrapat més de dotze hores

Navarra: Dos camions queden atrapats en un poble per un error del GPS

Navarra: Dos camions queden atrapats en un poble per un error del GPSGuardia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els veïns del petit poble navarrès de Etulain (Navarra), pertanyent a Anue, han vist com en l'últim mes dos camions de grans dimensions han quedat embussats als seus carrers estrets a causa d'un error en les indicacions del GPS.

Aquest dimecres, un camioner de Granada de 64 anys s'ha quedat embussat amb el seu vehicle en un carrer de Etulain seguint la ruta marcada en el navegador.

Agents de la Guàrdia Civil es troben des de mitjana demà atès el succés, que ha tingut lloc quan, seguint el GPS, el camioner ha abandonat la N-121-A i ha acabat entrant en Etulain.

Fins al lloc s'ha desplaçat una grua que no ha pogut desembussar el camió, per la qual cosa s'està a l'espera que acudeixi una segona grua de major grandària, ha informat la Guàrdia Civil.

L'anterior succés va tenir lloc el 28 octubre quan el camió conduït per un home de 41 anys va quedar atrapat també en un carrer estret a la qual va arribar seguint el GPS.

El vehicle va romandre embussat en aquest lloc durant més de dotze hores a causa de les dificultats que va trobar la grua per a retirar el camió.

tracking