Diari Més

Successos

Logroño: Detenen a un pacient d'un hospital per robar un mòbil i sabates de treballadors del centre

La Policia Nacional va detenir l'home després que fes xantatge a la víctima per recuperar els seus objectes personals

Els fets van tenir lloc el passat dijous a un barri de Cadis

La Policia Nacional irromp en un pis equivocat en una operació i immobilitza a la seva habitantCNP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut a un home de 46 anys com a presumpte autor de robar un telèfon mòbil i dos parells de sabates a tres treballadors de l'Hospital San Pedro de Logroño mentre ell era assistit en aquest centre.

Una treballadora de l'Hospital es va adonar que li havien sostret el telèfon mòbil del seu despatx, per la qual cosa va trucar al seu propi telèfon i li va agafar un home, ha detallat aquest dimecres la Prefectura Superior de Policia de La Rioja en una nota.

La víctima va oferir a aquest home una quantitat de diners per a recuperar el telèfon mòbil, al que va accedir i van quedar en un carrer cèntric de Logroño per a retornar-li el telèfon a canvi de 50 euros.

En aquest moment, la treballadora va avisar a la Policia Nacional, que va acudir al lloc de la trobada i, en un escorcoll superficial, els agents van localitzar el telèfon mòbil entre els pantalons i l'abdomen del detingut.

Aquest home, el mateix dia en què va ser detingut, va acudir com a pacient a l'Hospital San Pedro, on, segons la recerca, presumptament es va apoderar del telèfon mòbil en un dels despatxos i d'un parell de sabatilles en un dels vestuaris del centre.

El detingut, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Logroño, té 8 antecedents penals per fets similars, una requisitòria en vigor per un delicte contra el patrimoni i 12 requisitòries cessades.

tracking