Diari Més

Successos

Palma: Detinguda una dona per mutilar d'una mossegada una orella a un home en una baralla

Els fets es van produir dijous passat a la nit arran de l'expulsió d'un home borratxo que molestava als clients

Imatge d'arxiu de la

policia nacional, cotxePolicia Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut una donaque va arrencar d'una mossegada part del lòbul de l'orella a un home després que aquest li donés a ella un mos en un braç quan els dos barallaven a les portes d'un bar de Palma.

Segons ha informat la Prefectura Superior en un comunicat, els fets es van produir dijous passat a la nit arran de l'expulsió d'un bar de la zona de PereGaraud'un home embriac que molestava als clients. Després de resistir-se, el client va sortir de l'establiment emportant-se dues cadires, la qual cosa va tractar d'impedir l'encarregat del bar.

Llavors va començar fora del bar una disputa entre els dos homes a la qual es va sumar una dona de 58 anys que es va enredar amb l'expulsat fins que aquest el va mossegar i ella va respondre amb una mossegada amb la qual li va arrencar part del lòbul de l'orella.

Els policies que van acudir al lloc després de rebre un avís sobre la baralla van avisar els serveis sanitaris, als quals van fer lliurament del tros d'orella arrencat, que havien trobat en el sòl i conservat en gel. La dona va ser detinguda com a presumpta autora d'un delicte de lesions.

tracking