Diari Més

Successos

Dos menors es van jugar a pedra, paper o tisora qui presumptament violava abans a una noia de 15 anys a Barcelona

També va estar involucrat un home major d'edat

Imatge d'arxiu d'una detenció.

Mossos d'Esquadra, detingut, detencióMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dos menors acusats de presumptament violar a una jove de 15 anys el 14 de febrer de 2021 a Matadepera, Barcelona, al costat d'un altre major d'edat es van jugar a pedra, paper o tisora qui començava a fer-ho abans.

Així ho han relatat durant la seva declaració com a testimonis els dos menors davant el Tribunal de la Secció 21 de l'Audiència de Barcelona, encara que ells seran jutjats per un jutjat de menors el pròxim 30 de novembre.

En aquest judici està acusat pels mateixos fets altre noi, major d'edat, que també va participar en la presumpta violació grupal, encara que ell ja va declarar aquest dilluns.

Els dos menors acusats han explicat que el dia dels fets van quedar amb un grup d'amics prop de la riera de Matadepera per a beure, i que la víctima va aparèixer amb un altre grup i es va començar a «fer la notes baixant-se els pantalons».

Passat una estona, els joves han assegurat que li van dir a la víctima d'anar a un banc a fumar un cigarret, i que en el banc va començar a dir-los que «volia fer un trio», encara que ells al principi es van negar.

En aquest moment, l'acusat major d'edat va passar per allí, i la jove presumptament els va dir que volia fer un quartet, encara que van tornar a negar-se, però ella va insistir i va dir que «no anava borratxa perquè ja havia vomitat».

Un dels menors ha explicat que van baixar a la riera i que ells es van apartar perquè la jove va començar a fer-li una fel·lació i a mantenir relacions sexuals amb el noi major d'edat.

«Quan ells van acabar li vaig dir (a l'altre menor) amb la conya de fer un pedra, paper o tisora i vaig guanyar jo, encara que com em va dir que havia d'estar a casa a les 21.30 hores, li vaig deixar», ha manifestat un d'ells.

Ha relatat que, quan van acabar, l'acusat major d'edat i l'altre acusat es van anar a les seves cases i es va quedar ell amb la víctima: «Em va preguntar: Creus que soc una bruta pel que estic fent? I jo li vaig dir que ella estava fent això perquè volia i perquè es divertia, i li vaig dir que si no volia, perquè res, i em va dir que tranquil, i em va fer una fel·lació i ella mateixa es va baixar els pantalons i vaig tenir relacions amb ella».

Ha negat que ella en algun moment volgués marxar-se, s'oposés, l'obliguessin, la forcessin o cridés, i que quan el primer va finalitzar «fins i tot va preguntar qui era el següent».

En acabar, ha explicat que la va portar amb les seves amigues i es va acomiadar «tan normal», i ha assegurat que als 15 minuts d'arribar a la seva casa diversos amics li van preguntar si l'havia violat.

L'altre menor ha explicat que «en cap moment va fer cap gest perquè paressin, era ella la que estava tota l'estona incitant».

Diverses amigues de la jove que han declarat en la sessió d'aquest judici com a testimonis han explicat que la jove anava «molt borratxa» i que es va baixar els pantalons diverses vegades per a fer la gràcia --han dit-- i que elles els hi van pujar.

«Quan vas borratxo hi ha gent que no sap el que fa», ha manifestat una testimoni, i una altra ha dit que la va haver de cuidar perquè s'estava caient pel terra i que la víctima va dir que volia fer un trio, en les seves paraules.

«Quan s'estava baixant els pantalons a mi em va preguntar si jo creia que demà m'anava a penedir del que estava fent. Per les coses que a mi personalment em va dir, crec que era conscient del que estava fent. Jo en cap moment la vaig veure trontollar-se. Jo la vaig veure en tot moment ballant, jo la vaig veure normal», ha dit una altra.

Les seves amigues han assegurat que la van perdre de vista «uns 30 minuts» i que quan la van tornar a veure estava espantada i plorant i els va dir que l'havien violat, moment en el qual van anomenar a la policia.

Una altra noia ha explicat que dies abans van crear un grup de WhatsApp per a parlar d'una disfressa de Carnaval, i que quan va sortir el tema de la festa de Matadepera dues de les integrants del grup, entre elles la víctima, van dir que volien anar i «que tenien ganes de mantenir relacions sexuals».

Per part seva, els agents dels Mossos d'Esquadra han explicat que en el lloc dels fets van trobar dos preservatius usats i tres embolcalls de preservatiu, i han assegurat que en la zona on van passar els fets no hi ha trànsit de persones, no hi ha il·luminació i que «és un lloc idoni per a cometre algun delicte».

Una altra agent ha explicat que es va emportar a la noia al lloc dels fets, i que li va contar que el major d'edat se la va portar allí mentre els altres vigilaven, i que es va baixar els pantalons i la va agredir sexualment: «Allí jo la vaig veure molt vulnerable i afectada. Estava molt angoixada, l'estava passant fatal».

tracking