Diari Més

Successos

Itàlia: Detenen una monja per agredir brutalment els nens de l'internat que dirigia

La investigació es va iniciar en rebre un enregistrament d'una menor en la qual es veu a una de les monges donant galtades a un nen de 4 anys

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels Carabinieri.

Itàlia: Detenen una monja per agredir brutalment els nens de l'internat que dirigiaPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les autoritats italianes han detingut una monjaper propinar «brutals»pallisses als nens de l'internat que dirigia, mentre quealtres tres són investigades, gràcies a que un dels menors va aconseguir gravar-ho i denunciar-ho. La Fiscalia de Nàpols (sud) va ordenar aquest dimecres intervenir l'institut religiós Santa MariadellaProvidenzadel municipi deCasamicciolaTerme, a l'illa d'Ischia, que acull menors a l'espera de ser adoptats o sota tutela per diferents motius.

La investigació es va iniciar en rebreun enregistramentd'una menor en la qual es veu a una de les monges donant galtades a un nen de 4 anys, tirant-lo «amb força»del pèl, i agredint el germà d'aquest, de 8 anys, que tractava de defensar-lo. Els fiscals imputen a les monges, entre elles la mare superiora, delictes com maltractament de menors, lesions i violència, tot això agreujat per «les condicions d'inferioritat física i psíquica»de les víctimes i per produir-se a l'interior d'un centre educatiu.

Una de les religioses ha acabat a la presó de manera preventiva per «la brutalitat exercida», segons un comunicat del cos dels Carabiners. Les altres tres tindran prohibit romandre en el territori de la regió de Campània.

tracking