Diari Més

Successos

Roma: Detenen un italià per l'assassinat de tres prostitutes estrangeres

El detingut compta amb nombrosos antecedents de tràfic de drogues, agressió sexual i relació amb la criminalitat organitzada

Imatge d'arxiu d'un vehicle dels carabinieri.

Roma: Detenen un italià per l'assassinat de tres prostitutes estrangeresPixabay

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia italiana va detenir aquest dissabte a un home romà de 51 anys com a principal sospitós d'haver assassinat a una dona trans colombiana de 65 anys i dues xineses que exercien la prostitució, amb diferència de poques hores en el barri dePratia Roma.

Segons els mitjans italians, el detingut va ser identificat comGiandavideDe Pau, un home amb nombrosos antecedents de tràfic de drogues, agressió sexual i relació amb la criminalitat organitzada, gràcies al testimoniatge d'una altra prostituta cubana que va informar la policia que li havia confessat que havia matat a tres dones.

El sospitós, que està sent interrogat, també va treballar com a xofer personal i ajudant del cap mafiósMicheleSenese, que actualment compleix cadena perpètua. Segons el diari Corriere della Sera, De Pau va actuar sota els efectes de les drogues i va ser trobat per la policia en el domicili de membres de la seva família, on es va refugiar quan la policia va començar l'operació per identificar a l'agressor que havia acoltellat les prostitutes.

L'assassinat de la colombiana, MartaCastañoTorres, es va produir en un soterrani del central barri dePrati, pròxim al Vaticà, mentre mantenia relacions sexuals amb l'atacant, que la va apunyalar en el pit abans de fugir. Aquest assassinat va commocionar la capital ja que es va produir el mateix dia i molt a prop, a menys d'un quilòmetre de distància, del lloc en el qual van matar altres dues prostitutes xineses, que no han pogut ser identificades.

El cap de la Policia de Roma, MarioDellaCioppa, va indicar en una nota que després de l'arrest del sospitós «la situació està sota estricte control» i «la comunitat pot tornar a estar més tranquil·la, perquè no hi haurà altres fets relacionats amb aquests tràgics fets».

tracking