Diari Més

Successos

Sevilla: Detenen el 'Batman de Dos Hermanas' que atracava comerços a punta de pistola disfressat

La Policia Nacional també a dos dels seus còmplices

Els fets van tenir lloc el passat dijous a un barri de Cadis

La Policia Nacional irromp en un pis equivocat en una operació i immobilitza a la seva habitantCNP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional ha detingut en la localitat sevillana de Dos Hermanas a un atracador que utilitzava una careta de Batman per a cometre delictes. També han arrestat a dos còmplices. S'acusa la banda de tres atracaments amb una arma en una botiga d'alimentació i en una fleca.

L'últim assalt va tenir lloc sobre les vuit del matí del 9 de novembre en una fleca. El detingut va entrar en el local amb una màscara de Batman, vestit de negre i amb guants, tal com recull el Diario de Sevilla. El sospitós va colpejar a una clienta i va obligar la dependenta a lliurar-li els diners que hi havia en la caixa, mentre l'encanonava amb una pistola.

Es va donar a la fugida en un vehicle de color verd de la marca Škoda, on ho esperava una parella. Diversos testimonis van descriure al delinqüent com un home de mitjana edat, amb barba i pèl canós. Més tard, els assaltants van abandonar el cotxe en un descampat.

La Policia va recuperar el vehicle per a la seva inspecció i va iniciar una recerca de l'assalt. Els agents de la Unitat de Delinqüència Especialitzada i Violenta de la comissaria de Dos Hermanas van localitzar a un home que coincidia amb les característiques descrites pels testimonis.

El sospitós va ser traslladat a la comissaria i va ser sorprès tractant de desprendre's d'una pistola d'aire comprimit, un passamuntanyes i la careta de Batman, que portava ocults a la roba.

Poc després, els investigadors van identificar i van detenir als socis del Batman. Es tracta d'un veí del municipi sevillà dels Palacios i la seva parella de nacionalitat brasilera, que es troba en situació irregular a Espanya i a la qual se li ha obert un procediment d'expulsió del país.

S'estava investigant al Batman i als seus socis per altres dos atracaments comesos a la fi de setembre i principis de novembre en una botiga d'alimentació. En tots dos assalts, el sospitós portava la mateixa pistola. En els registres domiciliaris, la Policia va recuperar munició de l'arma i peces de vestir utilitzades en els atracaments.

El jutjat de Dos Hermanas va decretar l'ingrés a la presó provisional del Batman i la posada en llibertat provisional dels seus còmplices. L'atracador té mig centenar de detencions en el seu historial, mentre que els seus socis acumulen més d'una vintena d'arrestos entre els dos.

tracking