Diari Més

Successos

Detingut per apunyalar al coll un home en una agressió homòfoba a Barcelona

L'agressor va fer dos talls profunds a la víctima, que va requerir atenció hospitalària

Imatge d'arxiu d'una detenció.

Mossos d'Esquadra, detingut, detencióMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous passat un home que va insultar i agredir un altre home amb un objecte punxant per la seva condició sexual, segons ha informat el cos policial. El detingut té 40 anys i se l'acusa d'un delicte d'homicidi dolós en grau de temptativa i un delicte d'amenaces. La investigació es va iniciar el 4 de novembre, quan la Unitat Central de Delictes d'Odi i Discriminació va tenir constància de l'agressió homòfoba a Sants, amb l'única motivació de l'orientació sexual de la víctima. Segons el denunciant, l'agressor el va insultar per la seva condició sexual i tot seguit el va immobilitzar per l'esquena i li va fer dos talls profunds al coll amb un objecte punxant.

La víctima va ser traslladada a l'Hospital Universitari Sagrat Cor de Barcelona amb lesions greus al coll que van requerir diversos punts de sutura. Posteriorment, la víctima va sol·licitar en declaració una ordre de protecció contra la persona detinguda, ja que també l'havia amenaçat de mort.

Finalment, la detenció es va fer el 10 de novembre i el 12 l'arrestat va passar a disposició del jutjat d'instrucció 22 de Barcelona, que va decretar l'ingrés a presó.

tracking