Diari Més

Successos

Santa Cristina d'Aro: Un individu arrenca d'una mossegada part d'un dit a un policia local

L'agressor, de 24 anys, va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere i un altre d'atemptat a agent de l'autoritat

Imatge d'arxiu d'una detenció.

Santa Cristina d'Aro: Un individu arrenca d'una mossegada part d'un dit a un policia localMossos d'Esquadra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El sotsinspector cap de la Policia Local de Santa Cristina d'Aro (Baix Empordà) ha sofert la secció de part del dit polze de la mà dreta quan ha acudit a un avís per violència de gènere i l'agressor l'ha mossegat fins a seccionar-li part del dit.

Segons fonts dels Mossos, el succés va ocórrer anit prop de les 20.30 hores, quan la Policia Local de Santa Cristina va ser requerida per acudir a un domicili en el qual s'hauria denunciat un episodi de violència de gènere.

En arribar al lloc la patrulla, en la qual també estava el màxim responsable del cos, van trobar -es desconeix el motiu- un home molt alterat i van decidir demanar el suport dels Mossos d'Esquadra.

Quan el sotsinspector va procedir a detenir al presumpte agressor, aquest li va mossegar el dit polze dret i li va seccionar la part de l'ungla. Immediatament el ferit es va dirigir fins al Centre d'Atenció Primària (CAP)dePlatjad'Aro, on va rebre assistència mèdica. L'agressor, de 24 anys, va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere i un altre d'atemptat a agent de l'autoritat.

El detingut, que no té antecedents per violència de gènere, ha passat aquest matí a la disposició del Jutjat d'Instrucció de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, que l'ha deixat en llibertat a l'espera de judici. Per part seva, el Cap de la Policia Local de Santa Cristina d'Aro ja ha estat donat d'alta.

tracking