Diari Més

Successos

Madrid: Un gos de la Guàrdia Civil 'caça' una octogenària passant drogues al seu fill en la presó

La dona s'havia ocultat la droga en la zona genital

Miki, el gos que va aconseguir descobrir l'octogenària.

Madrid: Un gos de la Guàrdia Civil 'caça' una octogenària passant drogues al seu fill en la presóGuàrdia Civil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un gos detector de substàncies estupefaents de la Guàrdia Civil ha 'caçat' una dona de 85 anys quan tractava d'introduir diverses drogues al seu fill pres en la presó madrilenya de Soto del Real.

Els fets van ocórrer dilluns passat en l'horari de visites de la presó, quanMiki, uncockerde 7 anys que sol treballar en l'aeroport de Barajas, va marcar una dona d'edat avançada que anava a trobar-se amb el seu fill, ha informat la Comandància de Madrid de la Guàrdia Civil.

El guia caní va apartar l'octogenària i el va informar que el seu gos detectava la presència de substàncies estupefaents, alhora que requeria una patrulla amb una integrant femenina per procedir a l'escorcoll de la dona.

Quan van arribar els agents, la sospitosa va reconèixer que portava diverses drogues ocultes en les seves parts íntimes, concretament 4 grams de cocaïna, 62 grams d'haixix i 11 grams de cocaïna rosa, les quals va lliurar de manera voluntària. L'anciana va ser detinguda sota l'acusació d'un delicte contra la salut pública.

tracking