Diari Més

Successos

Torrejón de Ardoz: Moren quatre persones en un atropellament múltiple després d'una boda

Els agents han detingut un home de 35 anys d'origen portuguès i els seus fills de 16 i 17 anys, encara que un altre jove ha aconseguit fugir

Imatge de com ha quedat el vehicle utilitzat en l'atropellament massiu.

Torrejón de Ardoz: Moren quatre persones en un atropellament múltiple després d'una bodaEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una boda que se celebrava la passada matinada en un restaurant de Torrejón de Ardoz (Madrid) ha acabat en tragèdia quan diverses persones han irromput en la celebració, deslligant una baralla en la qual finalment un cotxe ha atropellat una desena de persones, de les quals quatre han mort.

Havien passat les dues del matí quan dues famílies celebraven un casament en el restaurant El Ranxo, a l'avinguda de la Constitució, on diverses persones que no estaven convidades i que mantenien discrepàncies prèvies amb algun dels assistents han irromput, provocant una batussa, segons les primeres perquisicions dutes a terme per la Policia Nacional.

En el transcurs d'aquesta baralla, en circumstàncies que s'investiguen, un cotxe ocupat per quatre persones -un pare acompanyat per dos fills seus i un nebot- ha atropellat una desena de persones. Quatre han mort, quatre estan ferides greus, dues moderades i dos lleus, han confirmat fonts policials i Emergències Comunitat de Madrid 112 que han enviat dotacions al lloc del succés, on se celebrava una boda entre persones d'ètnia gitana. Els morts són una dona de 66 anys i tres homes de 68, 37 i 17 anys, tots espanyols.

El cotxe, un ToyotaCorollade color gris, ha fugit cap a l'A-4 (autovia d'Andalusia) però, gràcies a l'avís donat per la Policia Nacional a les seves unitats i a la Guàrdia Civil, ha estat interceptat per agents d'aquest cos en la localitat toledana deSeseña, en el barri delQuiñón, han detallat a EFE fonts de la recerca.

El vehicle, que circulava sense para-xocs i amb destrosses evidents, ha estat abandonat pels seus ocupants quan han descobert els cotxes policials d'agents de la unitat de Seguretat Ciutadana de la Comandància de Toledo i deSeseña, que havien muntat un control a l'entrada de la localitat.

Han fugit a la carrera, però els agents han detingut un home de 35 anys d'origen portuguès i els seus fills de 16 i 17 anys, segons les fonts, que detallen que un altre jove ha aconseguit fugir. És un nebot de l'home arrestat i cosí dels dos menors que pel que sembla viu per la zona i al qual es continua buscant.

En el cotxe hi havia alguna resta de les víctimes, han precisat fonts pròximes a la recerca, que detallen que dins també s'han trobat 5.000 euros, pel que sembla, destinats a la «manzana», on es diposita diners per als nuvis. Tant els detinguts com el cotxe seran posats a disposició de la Policia Nacional, que és la competent en la recerca. En un primer moment els arrestats han declarat per separat que els havien tirotejat, però de moment no s'ha trobat cap marca de trets ni en el cotxe ni en ells mateixos.

Quant als ferits greus es tracta d'una dona d'uns 31 anys traslladada amb traumatisme cranioencefàlic sever,intubada, a l'Hospital de Torrejón; un home de 50 amb fractura oberta a la cama, evacuat a l'Hospital deCoslada; un home de 43 amb traumatisme cranial sever i fractura a la cama, portat a l'Hospital GregorioMarañón, i una dona de 30 amb fractura de pelvis, traslladada a l'Hospital La Princesa.

També hi ha hagut dos ferits considerats com potencialment greus o moderats: un home de 21 anys amb fractura de turmell, traslladat a l'Hospital de Torrejón, i un altre de 50 amb traumatisme cranial lleu i fractura de turmell, evacuat també a l'Hospital de Torrejón.

Els serveis d'emergència també han atès dues persones que estaven lleus: un home de 20 anys amb una fractura oberta que ha estat evacuat a l'Hospital Príncep d'Astúries d'Alcalá de Henares i una noia de 17 anys donada d'alta en el lloc.

tracking