Diari Més

Successos

Argentina: Un brasiler mor a la Patagònia aixafat per una massa de gel

La víctima tenia aproximadament 30 anys i estava fent turisme

La 'Cova del Jimbo' o 'del gel', a la Patagonia argentina, on s'ha produït l'accident.

Argentina: Un brasiler mor a la Patagònia aixafat per una massa de gelEfe

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un brasiler que feia turisme a l'Argentina va morir després del despreniment d'una gran massa de gel que va caure sobre el seu cap, van informar aquest dijous fonts oficials. El succés va ocórrer en la coneguda 'Cova deJimbo'o 'del gel', pròxima al pas de 'La Oveja', en una zona de glaceres a l'illa de Tierra del Fuego, prop de la ciutat deUshuaiai el canalBeagle.

Segons va informar la Gendarmeria nacional, personal del Grup d'Especialistes en Alta Muntanya va ser alertat que un home havia rebut un cop i que es trobava amb signes vitals baixos. En arribar al lloc es va constatar la seva defunció i es va iniciar el seu descens mitjançant l'ús d'una llitera de rescat. Testimonis havien manifestat que la víctima havia estat aixafada per una massa de gel que es va desprendre de la part superior de la caverna.

El mort no posseïa documentació entre les seves pertinences, i la seva identitat es va constatar en la seu policial, on es va conèixer, segons les fonts, que tenia aproximadament 30 anys, que visitava l'Argentina sol i que residia en una caravana en el càmping municipal de Rió Pipó. Un jutjat va disposar que les perícies i actuacions per l'ocorregut quedin a càrrec de la Policia de Tierra del Fuego.

tracking