Diari Més

Successos

Sevilla: Detenen a 18 menors per dedicar-se a agredir a joves durant la nit de Halloween

Anaven vestits de negre i amb màscares i colpejaven a qui feia botellots

Agents de la Policia Nacional al costat d'un cotxe patrulla.

Policia NacionalPolicía Nacional

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Nacional de Sevilla ha detingut a 18 menors d'edat per agredir durant la nit a les persones que es trobaven celebrant la nit d'Halloween en el recinte de la Fira d'Abril, on van accedir vestits de negre i amb els rostres tapats.

Segons ha avançat Canal Sur i han confirmat fonts policials, es van rebre diverses trucades de veïns de diferents carrers de la barriada de Los Remedios que alertaven que diverses persones, en aparença joves, havien accedit al recinte firal i havia començat a agredir a tot aquell que estava celebrant un botellot.

A conseqüència de les agressions, deu joves van resultar ferits, dels quals dos han hagut de ser atesos en un centre hospitalari.

Les crides es van succeir des de diferents carrers, com a Virgen de Luján, Virgen de la Cinta o Asunción, en l'inici de la qual es col·loca la portada de la fira, i els alertants indicaven que es tractava de joves que usaven passamuntanyes, entre altres elements per a ocultar el rostre.

El 112 ha concretat que les alertes es van rebre des de les 22.45 hores i que algunes persones avisaven de robatoris a menors o baralles en el recinte.

Les detencions s'han produït durant la passada nit i a primera hora d'aquest matí i als detinguts se'ls han intervingut passamuntanyes, ganivets, matxets, navalles i una careta de plàstic, entre altres objectes.

tracking